Folkspel
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till vårt lag!

Hej!

 
Vi är ett gäng glada killar och tjejer som tränar fotboll och har kul nere på Åkarps idrottsplats. Just nu tränar vi på lördagar kl. 10 men från och med 20 april är träningstiden tisdagar kl. 17.30.
 
Alla barn födda 2015 är hjärtligt välkomna att prova på! Kontakta någon av oss tränare - Andreas, Thommy, Daniel eller Jennny - för mer information. Kontaktuppgifter hittas under fliken kontakt. 
 
På grund av restriktioner relaterat till Covid-19 tillåts föräldrar inte stanna under träningarna utan hämtas och lämnas vid grinden in till idrottsplatsen. Är ditt barn ny spelare i laget så görs undantag från detta vid de första tillfällena men det är då max 1 vuxen och vi ber er hålla er distans.
 
Kallelser till träningarna skickas ut via SportAdmin-appen. För att kunna planera träningen på bästa sätt ber vi alla svara på kallelserna. Ladda gärna ner SportAdmin Medlemsapp för enkel hantering. 
Där kan ni bl a:
- Svara på kallelser (underlättar väldigt mycket för oss tränare så glöm ej!)
- Se kalender och aktiviteter
- Läsa de senaste nyheterna
- Hitta kontaktinformation
 
Våra träningstider ändras 2-3 gånger per år. Ändringarna sker en gång på våren och en gång på hösten och hör samman med när gräsplanerna blir och slutar vara spelbara. Dessutom kan inomhustider ge att vi behöver byta tid ytterligare en gång. 
 
Vi söker alltid efter ledare och hjälptränare. Ta kontakt med oss om du vill hjälpa till. Det kan vara i form av tränare men det kan också vara i form av att bara vara en extra ledare/vuxen på träningen för att någon gång ibland hjälpa oss genomföra träningarna på bästa sätt. Ingen roll är för liten och all hjälp uppskattas!
 

Klicka på länken här nedan för att fylla i anmälan:

http://www.akarpsif.se/form/?ID=159289

 

Länk till information om Åkarps IFs klubb- och träningskläder:

http://www.akarpsif.se/start/?ID=168902 

 

Välkommen! 
 
/Daniel, Thommy, Andreas och Jenny
 
Viktigt
Samarbetspartners
Samarbetspartners