SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening
P-11-12

Åkarp IF kom tvåa i IMEX cup 2024
2024-04-10 10:42

I ett strålande vårväder deltog Åkarps P2011 i IMEX cupen som arrangeras av Strövelstorps GIF.

I cupen deltog 16 lag och dagen började med gruppspel där Åkarp ställdes mot Fortuna, Bjuvstorp och Strövelstorp. Alla matcherna spelades på naturgräs, vilket var gräspremiär denna säsongen för killarna och det märktes i första matchen där det tog ett tag att anpassa spelet. Men trots det gick man segrade med 1 - 0 i första matchen mot Fortuna och sedan släppte spelet rejält och man slutade som klar grupp etta med fullpott och en målskillnad på 10 - 1. Därmed gick man till A-slutspel och semifinal mot Eskilsminne. Man gjorde en fantastisk match och alla kämpade stenhårt och man gick segrande med 4 -1 och vidare till final. I finalen ställdes man mot Snöstorp från Halmstad och det blev en tuff match där ett par olyckliga situationer i början av matchen gav en rejäl uppförsbacke. Tyvärr lyckades man inte vända det mot ett väldigt tufft motstånd utan fick nöja sig med andraplatsen. Men vilken seger det var för alla killarna i laget att man på den första cupen man tävlar i blir två och belönas med varsin prispokal. Vi tränare är sjukt stolta över grabbarna och det var riktigt härligt att se hur man kämpar tillsammans som ett lag och hela tiden pushar och stöttar varandra!

 

 

P-2011 - Träningstider
2023-08-25 09:29

Vi tränar:

Måndagar 18:00 - 19:30

Onsdagar 17:50 - 19:00

 

Tack för årets fotbollssäsong!
2019-12-11 09:03
Härligt gäng som firar avslutningen med nytryckta lagtröjor!
Vi har en fantastisk säsong bakom oss med massor av träning och matcher! Det är kul att konstatera att vi är ännu fler i laget när vi summerar säsongen än när vi startade. Det är också kul att konstatera att vi har haft en fantastiskt bra uppslutning på träningarna ändå in i slutet. Men det allra roligaste är att se hur killarna utvecklas var och en i sin takt fotbollsmässigt samtidigt som alla är bra kompisar och att vi har en fin stämning i laget! Nu hoppas vi att alla får ett riktigt härligt jul-uppehåll! Nästa säsong kommer dra igång i mitten av januari. (Kommer kallelse när det drar igång).
Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till Emma och Karin för deras grymma jobb med aktiviteterna bredvid fotbollen, det är något som betyder oerhört mycket för killarna och sammanhållningen i laget!

Vi ses på planen i början av nästa år när vi inleder en ny härlig fotbollssäsong!

God Jul och Gott Nytt År!
Anders, Mattias, Tobbe och Fredrik

Tränare 2019
2019-04-08 10:21
Som ni kanske har märkt har jag (Henrik) inte varit med på träningarna på ett tag. Under senhösten och tidig vår hade min son (Elias) ett uppehåll från fotbollen och då var jag sällan med på träningarna. För en månad sedan bröt jag dessutom foten så jag kommer vara borta under hela vårsäsongen. I augusti är det 4 år sedan jag började som tränare för pojkar födda 2011 och jag får se hur jag gör framöver. Det har varit mycket glädje men när Elias intresse varit sviktande har det påverkat negativt. Vi har oavsett om jag är tillbaka till hösten eller ej en jättebra tränaruppställning med Tobbe, Fredrik, Anders, Mattias och ofta även Tomas (som framför allt är tränare för pojkar födda 2009)! Vi har dessutom ett jättebra gäng fotbollskillar som utvecklas både som spelare och människor och det är kul att följa deras utveckling!
Angående försäljning och lagkassa
2018-12-05 09:12
Det har kommit lite frågor angående försäljning av kakor och annat så vi tänkte räta ut eventuella frågetecken. Nedanstående information har gått ut tidigare men nu samlar vi den här:

Inför varje jul måste alla barn sälja några bingolotter i klubbens regi. Så fungerar det i princip hela förenings-Sverige. Hälften av intäkterna (50 kr per lott) går till klubben och laget, pengar som bidrar till att driva klubbens verksamhet och finansiera cuper och annat kul. Intäkterna bidrar även till att vi kan hålla nere medlemsavgifterna på en förhållandevis låg nivå.

Föräldragruppen har tagit initiativ att sälja kakor och intäkterna från denna försäljning går oavkortat till lagkassan. Denna typ av försäljning är frivillig men det är väldigt uppskattat när ni ställer upp! Fler initiativ kommer framöver. Kom gärna med förslag! Ju bättre det går, desto mindre pengar måste vi föräldrar skjuta till framöver när laget ska åka på cuper och annat som kostar pengar. Även om allt arbete är ideellt och kommunen bidrar en del finns det kostnader som inte täcks utan tillskott från annat håll.

Många tycker det är bra att barnen får lära sig att samla ihop pengar genom att sälja saker men det innebär såklart också ytterligare jobb för föräldrarna. Våra sjuåringar är ännu så länge inte kapabla att sköta det helt själva. Ett alternativ är att betala in en slant direkt till lagkassan, om man föredrar det och har möjlighet. Kontakta i så fall vår kassör Emma, Joel Ts mamma.

Mvh, Tränarna
Bingolotters julkalender
2018-11-19 13:47
I vanlig ordning får alla spelare i ÅIF sälja Bingolotters julkalender.


Hälften av intäkterna (50 kr per lott) går till klubben och laget, pengar som bidrar till att driva klubbens verksamhet och finansiera cuper och annat kul. Varje barn får minst 3 lotter som säljs för 100 kr styck. Vill någon sälja fler är det såklart jättebra! Vi delar ut lotterna i samband med veckans träningar och redovisning sker innan juluppehållet.

Mvh, Tränarna
 
 
Viktigt
Samarbetspartners