Folkspel

Uppstartsmöte boll och lek födda 17
2021-06-19 18:47

Hej!

Då var det dags för intresse/informationsmöte för boll och lek, hos Åkarp IF.
Barn födda 17.
När: Den 12/8 kl 18.00
Var: på idrottsplatsen 1, Stationsvägen, 232 53 Åkarp
(För den som åker tåg stannar tåget precis bredvid IP)

Mötet sker utomhus.
Pga rådande situation är en förälder välkommen.
Detta för att hålla ner antalet personer på anläggningen - även om vi är utomhus.

Vi skulle vilja att ni anmäler er till mötet genom att skicka ett mejl till Kansliet.akarpsif@hotmail.com

Namn på vem av er som kommer.
Notera även om man kan tänka sig ställa upp som ledare. (Förutsättning för att det ska bli något)
Men också så att vi kan förbereda så mycket som möjligt.
Era barn behöver inte komma på mötet.

Vi kommer i stora drag gå igenom:
Åkarp IF
Förutsättningar
Upplägg
Information om hur anmälan sker

Välkomna!

Mvh Enna Kurbegovic,
Ungdomsansvarig Åkarp IF

Tillsammans med ansvariga i föreningen.

Årets fotbollsskola är nu fulltecknad
2021-06-07 10:09

Årets fotbollskola 2021 är nu fulltecknad.

Vi ser framemot mycket fotboll och härligt väder.

Åkarp IF
Intresseanmälan för pojkar födda 05
2021-05-10 21:24

Intresseanmälan pojkar födda 05

Det har kommit ett intresse av att starta upp ett pojkar födda 05 lag i Åkarp IF.

Vi behöver därför veta om det finns fler som skulle vilja vara med i detta ny startade lag.

Detta är bara en intresseanmälan så vi får koll på hur många det kan bli för att vi ska kunna ta det vidare.

Skulle man även vilja anmäla sig som ledare/tränare kan man också höra av sig.

Om 2-3 veckor kör vi ett informationsmöte nere på idrottsplatsen om det är tillräckligt många som har anmält sig.

Man kan höra av sig till kansliet.akarpsif@hotmail.com med namn, telefonnummer och mejl.

Har man fler frågor kan man ringa/smsa sportchef Simon Forsén. 0733926148

Utbildningar för ledare
2021-04-12 18:45

Hejsan

Vi vill att så många ledare i föreningen får utbildning. Så fort det kommer ut nya utbildningar av Skåneboll kommer vi skicka ut en anmälningslista så man får anmäla sig om man vill gå tränarutbildning.

Mvh Simon Sportchef

Målvaktsträning för ungdomarna
2021-03-27 20:20

Klubben har gått in i ett samarbete med en ny målvaktstränare för våra ungdomar.

På onsdag kommer en ny kille som heter Dragan som kommer hålla i målvaktsträningen för ungdomarna.

Efter denna onsdagen kommer han köra torsdagar i fortsättningen.

Det kommer vara 10 veckor framåt från och med 31/3.

Sen lite uppehåll på sommaren sen kör det igång igen i augusti med 10 nya veckor. Det blir alltså totalt 20 veckors målvaktsträning per målvakt om man är med på alla. Detta är en fantastiskt lösning för våra duktiga målvakter i föreningen.

Det kommer vara indelat i 2 grupper.

För att målvakterna ska bli mer sedda.

Första gruppen 17.15-18.10

Andra gruppen 18.15-19.10

Dom som inte har varit med på målvaktsträningen nu i mars med Simon men som vill bli kallade kan skicka ett mejl till Malin.

Hon delar in barnen i en av grupperna och hon skickar ut en kallelse som man svarar på om man kommer eller inte. Detta är väldigt viktigt så Dragan kan planera träningen.

Mejl till Malin:

Linus03_63@hotmail.com