Åkarps Idrottsförening

Bli medlem i Åkarps Idrottsförening
Perfekta julklappen!
2022-11-17 13:21

Här kommer vi med det perfekta julklappstipset. Tillsammans med Sportringen har vi tagit fram en snygg klubbkollektion.

Vill Ni beställa ett paket är det ett fint paketpris som gäller men Ni kan även beställa artiklar från paketen om så önskas.
All prisinformation finns angiven under varje bild i länken nedan.
Kostnad för initialer tillkommer.

Beställning görs direkt hos Sportringen Traversgatan 3, Staffanstorp

När din beställning är klar för leverans kommer du att få ett SMS. Åk till Sportringen i Staffanstorp och hämta ut din beställning och betala direkt i kassan.

Priserna gäller från 1 september 2022

Profilsortiment 2022/2023

Bingolotter till uppesittarkvällen!!!
2022-11-11 12:15
Nu e det dax att köpa Bingolotter Till uppesittarkvällen Lillejulafton  Från Åkarps IF

//Åkarps IF
Tränare till J-laget
2022-10-27 19:48

Vi söker en ny tränare till vårt juniorlag då nuvarande tränare valt att inte fortsätta. Vi tackar Meris för den gångna säsongen. Är du intresserad av att träna och leda ett stort gäng ungdomar så hör av dig till vår Eli som är herransvarig i Åkarps IF.

Du hittar hans kontakuppgifter här på hemsidan.

Fler tränare behövs till våra ungdomslag
2022-09-26 11:55

Föreningen växer vilket innebär att fler och fler ungdomar vill träna och spela fotboll. Vi behöver nu bli fler tränare för de lite äldre barnen och fler föräldrar som kan ställa upp och hjälpa till med de allra yngsta barnen. Anmäl dig till kansliet eller till Henrik Persson ansvarig för ungdomsgruppen på mejl ungdomssektionen.akarpsif@hotmail.com

Beställ våra snygga klubbkläder!!!
2022-08-29 13:25

Tillsammans med Sportringen har vi tagit fram en klubb kollektion.

Du kan beställa artiklar från paketen om du vill det.
Vill man ha allt i ett paket är det ett fint paketpris som gäller.
All prisinformation finns angiven under varje bild.
Notera att  Kostnad för initialer tillkommer.

Beställning görs direkt hos Sportringen Traversgatan 3, Staffanstorp

Priserna gäller från 1 september 2022

Profilsortiment 2022/2023

Förändring i tränarstaben för A-laget Herrar
2022-06-13 21:52

Åkarp IF har valt att avsluta samarbetet med herrarnas A-lagstränare Matarr Guy och assisterande tränaren Peter Liljekvist. Klubben vill tacka båda två för sitt stora engagemang och all den tid de har lagt ner på träning och matcher. Vi önskar dom stort lycka till i framtiden.Från och med idag så tar sportchef Eliezier Antonio Diasz över träningen och leder laget i de två sista matcherna fram till sommaruppehållet. Klubben har startat dialog med flera tänkbara tränare och vi återkommer så fort det finns en lösning på plats.

P-2009, 18/11 21:02
P-2009, 18/11 20:57