Profilsortiment

Åkarp IF profilsortiment

Nu tar Intersport tillsammans med Åkarp IF nästa steg i samarbetet, genom att registrera sig så samlar ni bonuspoäng som kan lösas in vid köp och ni få rabatt på era inköp, samtidigt stöttar ni Åkarp IF.
OBS, helt kostnadsfritt.
Alltså registrera er innan ni handlar på Intersport, bra för er och bra för Åkarp IF.

Klicka på denna länk för att registrera er och får möjlighet att handla rabatterat samt samla bonuspoäng som kan lösas in i samband med köp på Intersport.

Träning 1 (Klicka på nedan länk) Träning 2 (Klicka på nedan länk) Vinter (Klicka på nedan länk)
Åkarp IF träning 1
 Åkarp IF träning 2 Åkarp IF Vinter

Beställa klubb- och träningskläder

Tillsammans med InterSport har vi ställt samman tre paket med klubbkläder.
En del av dessa har klubbemblemet tryckt.
Du kan beställa individuella artiklar från paketen om du vill det. Vill man ha allt i ett paket är det ett fint paketpris som gäller. All prisinformation finns angiven på respektive beställningsblankett.

Beställning gör du så här:
- skriv ut blanketten du vill beställa från
- kryssa för och fyll i det du vill beställa
- fyll i ditt namn och ditt mobilnummer

Lämna in blanketten till InterSport på Nova Lund på något av följande sätt:
- Personligen i butiken på Nova Lund
- Inscannad och skickad via mail till    henrik.gunnarsson@intersport.se
- Via fax på nummer:  046-328397

När din beställning är klar för leverans kommer du att få ett SMS. Åk till InterSport på Nova Lund och hämta ut din beställning och betala direkt i kassan.

Artiklarna på beställningsblanketterna här är nettoprissatta (alltså ingen ytterligare rabatt). Om man vill köpa annat på InterSport kan man göra så i butiken och då få 10% rabatt tack vare medlemskapet i Åkarp IF.
Visa ditt giltiga medlemskort i kassan, och att du kommer från Åkarp IF, så får du din rabatt.
(Inget medlemskort = ingen rabatt)
Produkterna presenteras på www.intersport.se