Åkarps Idrottsförening

Förlust för damerna
2019-06-04 22:50

Idag gästades damerna utav GIF Nike som gått starkt i serien.

Vi är ordentligt tillbaka tryckta i början utav matchen där Nike är det starkare laget och kommer till några halv farliga chanser! Vi kommer dock in i matchen och lyckas komma igenom med vår snabbhet i anfallet där vi lyckas ta ledningen med både 1-0 och 2-0 där Frida gör båda målen.

Oturligt nog så ger vi Nike ett grattis mål när vi olyckligt slarvar i uppspelet och dem får fritt fram till att sätta reduceringen till 2-1 och inom loppet av 5 minuter så står det 2-2.

Nike är det starkare laget i slutet av första halvlek och går till halvtidsvila i ledning.

Andra halvlek fortsatte som första där Nike är det bättre laget men vi står bra upp och försöker spela vårt spel där vi kommer till några halv farliga chanser. Återigen så hittade Frida nätmaskorna när vi lyckades reducera till 3-4 men närmre kom vi inte och matchen slutar tillslut med siffrorna 4-7 till Nike.

Vill dock passa på att säga att utvecklingen damlaget gjort under våren är helt otrolig där vi i första hemmamatchen åker på en riktigt smällkaramell mot Husie och förlorar med 0-11 och nu att kunna spela jämnt mot ett starkt GIF Nike som i mina ögon är lika duktiga som Husie if!

Vill även passa på att säga att
både jag och Kalle är extremt stolta över hur tjejerna går ut och verkligen krigar som ett lag och kämpar tillsammans! Är övertygad om att vi kommer fortsätta utvecklas tillsammans och är bombsäker  på att vi kommer komma tillbaka dubbelt så starka efter uppehållet och börja klättra uppåt i tabellen!

Damerna spelar sin sista match innan uppehållet mot Gislövs if den 15/6 hemma i åkarp kl 13:00.

1-0 Frida Olsson
2-0 Frida Olsson
3-4 Frida Olsson
4-6 Frida Olsson

Slutresultat 4-7