Urladdning från herrarna!!!
2019-06-02 22:43

Åkarps IF - Staffanstorp United FC 8-0!!

Oj vilken urladdning..

Redan i den andra minuten får Gullin en drömträff och sätter dit 1-0. Vi fortsätter vara tuffa i duellspelet, vinner mycket boll och varierar vårt spel på ett fint sätt. I den 14 minuten slår Åstrand en fin boll till Emil som avslutar fint, 2-0.
Staffanstorp viker ner sig lite samtidigt som vi trummar på och ökar bolltempot och spelar fin fotboll. Gullin gör sitt andra mål för dagen när han sätter dit 3-0 i den 32 min och 4-0 kommer snabbt därefter via Niko. Emil fullbordar första halvleken med ett till mål och vi går in i paus med 5-0. Staffanstorp har i mitten på halvleken ett jättebra läge som tar i stolpen via en fantastisk räddning av Victor.

Andra halvlek är lite långsammare, lite mer misstag men vi håller ändå upp koncentrationen både defensivt och offensivt. I den 54 min gör RP ett fint solomål där han dribblar sig förbi ett antal spelare och avslutar fint nära stolpen, 6-0. RP är en av många spelare som utvecklats enormt senaste månaderna. Vi gör ett antal byten i mitten på andra halvlek och alla inhoppare gör ett fantastiskt bra jobb. I den 79 min gör Emme ett fint mål på sitt första tillslag där han skruvar upp bollen i bortre krysset, 7-0.
8-0 gör Åstrand efter en hörna som dimper ner framför fötterna.

Mycket stark insats av samtliga spelare där alla drar åt samma håll och håller uppe koncentration och inställning i 90 min trots att man leder stort. Vi var mer hungriga än motståndarna och det gav resultat ute på plan. Roligt med sex olika målskyttar idag, vi har gjort 30 mål på 10 omgångar! Ska även nämna att vi har ett väldigt stabilt försvarsspel genom hela banan där backlinjen tillsammans med Victor bäddar för att de offensiva spelarna kan leverera framåt. Jag och Simon är väldigt stolta över killarnas utveckling sedan serien drog igång.

Vi tackar för stödet och Staffanstorp för matchen, ett lag som inte hade sin bästa dag men som lär komma tillbaka på banan snart med många unga duktiga spelare.

Nu laddar vi om innan vi gästar Höllviken på lördag den 8/6, 14.00!