NYTT DAMLAG I ÅIF
2018-10-03 19:26
Åkarps IF representeras idag utav ett mycket starkt och fint herrlag i div 4 men ÅIF är en förening som också vill satsa på damfotbollen. I nuläget finns det inget damlag och just därför har ÅIF nu stolt beslutat att ett försök av att bilda ett damlag är av högsta prioritet. ÅIF är intresserade av tjejer med stort engagemang för fotbollen och som vill jobba för att ta laget så långt som möjligt. Tanken är att första träningen ska äga rum den 20/10 klockan 11:00-12:30 men att träningarna i fortsättningen ska äga rum:

Måndagar: 19:30-21:00

Onsdagar: 19:00-20:30

Vi hoppas på att många tjejer vågar sig ner till Åkarps IP för att känna känslan av att lira boll på våra underbara planer. Om vi lyckas att få ihop en bra och bred trupp kommer vi att satsa stort på vårt damlag. Extra kul att stolt få visa upp våra fina representativa A-lag nästa år då Åkarps IF firar 100-årsjubileum. Våga ta klivet att följa med på en underbar resa.

Vid frågor kontakta Niclas Larsen på 0738-040064

ÅIF i samverkansprojekt med FC Rosengård
2018-09-10 10:54
ÅIF kan stolt presentera sig som medlem i FC Rosengårds samverkansprojekt - Hattrick

FC Rosengård tror på kraften i drömmar och samverkan. Vår vision är att skapa ett jämlikt samhälle där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden, både på och utanför planen. Genom Hattrick by FC Rosengård delar vi med oss av våra drömmar i 16 skånska tjejfotbollsföreningar.

– Vi vill hjälpa till och stötta upp vad gäller fotboll, att träna tjejer, nutritionsfrågor och träning kopplat till menstruation. Vi vet att det ofta är manliga ledare/tränare i tjejlag och med hjälp av detta projekt hoppas vi att frågor runt bl.a. mens och träning ska bli lättare och bekvämare att hantera och prata om. Tillsammans med våra kunskapspartners, Oatly och Libresse, och våra starka A-lagsprofiler vill vi skapa en hållbar tjejfotboll i Skåne, säger Therese Sjögran, Sportchef i FC Rosengård.

Mer information finns att läsa HÄR men fånga gärna Malin eller Ronja på IP för mer information

Fotboll på biblioteket i Åkarp
2018-09-05 13:34
Staffan Tapper på biblioteket i Åkarp
Vad händer i Åkarps IF
2018-08-21 14:45
Efter en fantastisk sommar som bara verkar fortsätta tar höstens förberedelser fart i ÅIF
Herr A
Referat: Åkarps IF - Bjärreds IF
Fantastiskt avslut på vårsäsongen
2018-06-26 10:00, Herr A
Eller egentligen en tjuvstart på hörstsäsongen.
Angående efteranmälan fotbollskola 2018
2018-06-19 08:19
Det har kommit in en hel del frågor om anmälan till årets fotbollskola efter att anmälningstiden gått ut. Självklart är alla välkomna (i rätt ålder) till årets sommarskola men vi kan dessvärre inte garantera medaljer/presenter till alla barn som anmält sig i efterhand.

Om man missat och vill vara med SKALL en förälder komma ner till idrottsplatsen klockan 13.00 på måndag och be att få tala med Niklas Larsen.  Observera att vi INTE hämtar någon på skola/fsk på måndag som INTE anmält sig i tid.

Mvh Åkarps IF
P-12, 19/08 20:30