HERR A - Träningsmatch mot BK Höllviken
2017-11-17 10:51
Välkomna ner på IP för hemmamatch mot BK Höllviken. Få en försmak av 2018 redan nu och ta en värmande kaffe och bulle i kiosken.
Junior
Sådär ja! ÅIF Junior
2017-10-07 16:50, Junior

Heldagar på Åkarps IP i helgen
2017-09-22 11:08
Missa inte lördagen som kommer med bland annat vårt framgångsrika F02/03 som spelar 12:00 och efter det A-laget som tar sig an ÖT Smygehuk klockan 14:00. Kiosken öppen och fulladdad med godsaker. På söndagen är det knattespel och hemmamatch för P07.

VÄLKOMNA

Herr A
Referat: NK Croatia - Åkarps IF
Det blev vinst med 5-1 mot NK Croatia
2017-09-10 16:23, Herr A
NK Croatia - Åkarps IF 1-5 (1-1). Målskyttar: Eremal Zejnullahu (Jesper Myndel), David Åstrand (Emil Cederwald Särlöv), Emil Cederwald Särlöv (Eremal Zejnullahu), Rasmus Persson (Emil Cederwald Särlöv), Brian Hoeing (Felix Malmgren)

Herr A
Inför matchen mot NK Croatia
2017-09-06 20:24, Herr A

Hemsidan passade på att hälsa vår nye huvudtränare Mattias Folkesson välkommen och fick då också chansen att ställa några frågor.

Hur ser du på din nya roll? Kommer du att ändra på något i Åkarps spelsätt?

Detta är något som jag verkligen ser fram emot. Jag kommer självklart att försöka sätta min touch på det direkt, men allt tar sin tid.

Kommer du själv att spela och överlåta matchcoachningen till Daniel?

Jag kommer kliva in i rollen som huvudtränare och med det sagt så kommer jag att lägga fotbollsskorna på hyllan och bara fokusera på att utveckla laget.

En riktigt tuff match senast, en utvisning i första halvlek och förlust med uddamålet. Hur går dina tankar efter den matchen?

Det var en väldigt tuff match mot ett väldigt duktigt Malmö City, grabbarna gör en heroisk insats med tanke på att vi är en man mindre och hämtar upp underläge från 2-1 till 2-2. Tyvärr räckte det inte till poäng men det finns mycket positivt att ta med sig.

I nästa match väntar NK Croatia (söndag 14:00) som ligger sist i tabellen med 3 poäng och – 52 i målkvot. Tankar och funderingar inför matchen?

Vi hade en tuff match mot Croatia på vår hemmaplan i våras. Vi har stor respekt för våra motståndare, det gäller att vi är på tårna. Jag ska göra allt jag kan för att grabbarna skall vara så beredda som möjligt.

Är alla friska och krya inför matchen mot NK Croatia?

Vi saknar en del spelare, (några avstängningar från förra matchen plus någon som blivit tvungen att jobba). Det är sådant som man får räkna med, men vi får ett mycket bra lag ändå.

Tack Mattias och lycka till på Söndag!

P-07, 10/11 10:36
P-12/13, 24/10 20:13