SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening

Bli medlem i Åkarps Idrottsförening
BLI MEDLEM
 
Årets Julhälsning
2021-12-16 09:39

God Jul

och

Gott Nytt År

 

Vi tackar alla våra ledare, spelare, sponsorer

och funktionärer  för ett gott samarbete under 2021 

samt önskar Er alla en fridfull Jul  och ett framgångsrikt 2022.

 

 

Åkarp IF Styrelse

 

Välkommen Matarr Guy!
2021-12-11 11:31

Åkarp har gjort klart med en ny tränare för A-laget herrar som vi tidigare meddelat. Matarr Guy tillträder posten 1 januari nästa år och han kommer närmast från Lunds BK där han framgångsrikt tränat deras U19 lag.

 

Varför valde du Åkarp?

-Jag valde Åkarp av flera anledningar. Jag har bara hört gott om Åkarp både som förening men även A-lagsverksamheten. Laget har presterat väldigt bra som nykomling i div. 3 och jag har haft en fin dialog med Åkarp nya herransvarig ”Eli”. Det blir såklart en utmaning för mig personligen att vara tränare för ett lag på denna nivå men det är definitivt något jag vill jobba med. Jag vill utvecklas som tränare och tror på att hårt jobb samt stort engagemang lönar sig.

 

Vem är du?

-Jag är 39 år och är född och uppvuxen i Köpenhamn men bor sedan fem år tillbaka i Anderslöv med min sambo och två barn.  Jag har spelat fotboll i hela mitt liv och spelat både div 1 och div 2 för AB (Akademisk Boldklubb) i Danmark. När jag var 17 år kom jag in på Bröndbys talangskola där jag fick möjlighet att få fin träning av gamla EM-92 hjältar såsom Flemming Poulsen m.fl. En fantastisk upplevelse.

Jag har dansk metalitet vilket betyder att jag tror på disciplin, kvalité och lojalitet. Som person är jag en glad, öppen och ambitiös person som kommer sprida mycket glädje.

 

I vilka klubbar har du varit tränare?

-Jag började i Bröndbys fotbollsakademi 2015 och var där i två år. Därefter flyttade jag till Sverige och har varit tränare i Västra Ingelstad, Trelleborgs FF och Lunds BK. Nu ser jag fram emot att ta mig an en ny utmaning och det gläder mig mycket.

 

Åkarps IF hälsar Matarr välkommen till klubben och vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

A-lagets tränare lämnar Åkarp
2021-12-06 16:01

Efter 10 år i föreningen varav två år som huvudtränare för A-Laget har Eremal "Emme" Zejnullahu valt att lämna Åkarps IF. Efter moget övervägande så har Eremal valt att tacka för sig efter en mycket framgångsrik tid hos oss.  

- Det har varit en helt fantastisk tid i Åkarp med ett härligt gäng där gemenskapen och sammanhållningen är något som jag aldrig tidigare varit med om. Väldigt kul har det varit! Nu är det dags att lägga lite mer tid på familjen samt utveckla mig för se hur långt jag kan gå som tränare. Jag vill tacka alla spelare, ledare och alla runt omkring föreningen för underbara år ihop och önskar Åkarp all lycka framöver.

 

Klubben vill självklart tacka Eremal för alla dessa år både som spelare och tränare och önska honom ett stort lycka till framåt!

 

Ny tränare för A-laget är klar och det blir Matarr Guy som närmast kommer från Lunds BK. En längre presentation av Matarr kommer inom kort.

Sportringen har ny adress
2021-12-02 18:38

Vår leverantör av träningskläder har numera ny adress. Om ert barn behöver nya träningskläder så är Sportringens nya adress:

Traversvägen 3 i Staffanstorp

 

Öppettiderna är:

Mån - Tors        10 - 18

Fre                    10 - 16

Lör (udda veckor)  10 - 13

Herr A
Eliezer Antonio Diaz ny herransvarig
2021-11-23 11:09, Herr A

Det är med stor glädje vi i styrelsen för Åkarps IF presenterar Eliezer Antonio Diaz som ny herransvarig för seniorverksamheten. ”Eli” har funnits i klubben i många år som spelare och fortsätter nu med samma stora engagemang i rollen som herransvarig. Klubben ser det som mycket positivt att Eli axlar denna roll. Det är också fantastiskt kul att våra ledare kommer från de egna leden vilket stärker vår klubbkänsla. Eli har redan tillträtt som herransvarig och efterträder tidigare sportchefen Simon Forsén som valt att anta nya utmaningar.

 

I samband med att Eli tar över som herransvarig så passar klubben på att förändra rollerna lite grann för att öka tydligheten samt involvera flera ledare i vårt arbete. Vi har idag över 500 aktiva fotbollsspelare i föreningen vilket gjort att styrelsen behövt tänka om. Den tidigare rollen som Sportchef med ansvar för alla lag försvinner och vi fördelar istället arbetet på flera personer. Herransvarig är Eli vilket betyder att han har det sportsliga ansvaret för juniorlag, B-lag samt A-lag. Damansvarig är fortsatt Niclas Larsen. Rollen som ungdomsansvarig tar vi bort och ersätter den med en ungdomsgrupp istället. Gruppen kommer bestå av tre etablerade ungdomsledare från föreningen vilket borde minska arbetsbördan per individ men samtidigt öka närvaron på Idrottsplatsen. Det kommer gagna både ledare, spelare och föräldrar i föreningen. Vi återkommer när vi har tillsatt ledarna som ska ingå i ungdomsgruppen.

 

Styrelsen

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P2017 Boll & Lek, 11/10 18:46 
F-2009/2010 , 28/09 11:40 
P2017 Boll & Lek, 20/09 13:18 
Herr A, 07/09 09:57 
Herr A, 29/08 16:08 
 
 
Viktigt
Samarbetspartners