Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÄRLIG AVSLUTNING FÖR POJKAR 2010
2019-06-16 20:52
Pojkar 2010 avslutar serien på bästa sätt! Solen strålade på Åkarps framtid hela helgen. 
Sista matcherna på vårsäsongen gjorde inte tränarna besvikna. Alla våra tre lag avslutade på bästa sätt, finfint passningspel, fair-play och många mål framåt ( och inte så många bakåt) 
En totalt sett förbaskat bra vårsäsong ger oss hopp inför hösten och nästa års 7-mana spel.

Precis som alla andra lag i föreningen så gör pojkarna och ledarna en super bra vår. 
Vilket engagemang från alla spelare, föräldrar och ledare. Jag vill rikta ett stort tack till er för hur ni representerar föreningen! Ha en riktigt härlig sommar, så ses vi till hösten! 

mvh Simon Forsen 
SOMMARFEST FÖR POJKAR FÖDDA 2011
2019-06-14 14:43
Då var det dags sommarfest för P08 innan dom gick på sommaruppehåll.

Det började med lite gemensam uppvärmning, match, barn mot föräldrar och sedan grillning som föräldrargruppen ordnade. Föräldrargruppen bidrar med mycket stöd när det gäller dessa arrangemang och insamling av pengar till lagkassan. (Bland annat var hela laget och tittade på MFF, för insamlade pengar via div säljaktiviteter, något som föräldrargruppen också ordnade.

Den glädjen och energin som visades nere på idrottsplatsen är helt fantastisk att se. Både från barn, föräldrar och ledare. Laget är verkligen ambassadörer för Åkarps IF. Ni är vår framtid! Jag vill rikta ett stort tack till alla ledare och föräldrar för ett super bra arbete med barnen. Ni är super grymma!

Det är väldigt roligt att vinna fotbollsmatcher men att se er spela tillsammans och hur ni uppträder utanför planen det är en vinst bara det!
Vilka fantastiskt duktiga fotbollsspelare ni är!   

Ha en riktigt trevlig sommar och tack för en härlig vårsäsong!

Vi ses i höst!

Med vänlig hälsning Simon Forsén Sportchef
Poängtapp borta mot Höllviken...
2019-06-09 23:36

BK Höllviken - Åkarps IF 2-2!

Vi var nära tre poäng, men fick endast med oss en pinne..

Laget var väldigt taggat innan match men det märktes på uppvärmningen att det var mycket spänning och många stela kroppar där ute.

Höllviken startar matchen bäst och är mer aggressiva i sitt presspel. I den 12 min får Höllviken ett inkast där de kastar långt och till slut hamnar bollen i mål. Enligt Victor var bollen inne innan han rörde den, enligt domaren var det en touch innan bollen gick in, 1-0.
Anspänningen börjar släppa och vi tar tag och styr matchen mer och mer samtidigt som höllviken lägger sig lågt och satsar på kontringar. Höllviken har ett bra skott i mitten på halvleken som Victor gör en fin räddning på. Vi har ett flertal lägen där deras målvakt Pidde gör en fin räddning på mållinjen, Emil träffar kryssribban och några skott utifrån som inte vill gå in. I den 45 min får vi en straff som Calle gör mål på, 1-1!

Vi går in i paus med känslan att vi har kontroll på matchen och är det laget som styr mest, men måste ha koll på deras omställningar. 

Vi startar andra halvlek bäst och kontrollerar matchen på ett fint sätt där Höllviken knappt skapar ett enda läge. Vi har ett flertal situationer där vi spelar loss jättefint men är alldeles för tama i sista tredjedelen. I den 75 min hittar Emil till Åstrand som skruvar in bollen fint bakom målvakten, 1-2!
I denna stund har vi fortfarande kontroll på matchen och försöker ligga högt trots att vi leder. 
I den 88 min får Höllviken snöpligt en hörna och sätter dit slutresultatet, 2-2. 

I min värld ett mycket orättvist resultat där vi kontrollerar matchen stundtals. Vi har chanser att punktera matchen men gör inte det och i fotboll är det något som ofta straffar sig i slutändan. Höllviken gör mål på två fasta situationer, och har inte mycket mer än så, men det räcker för att ta en poäng. 

Trots att vi har övertag och styr matchen är vi inte riktigt nöjda med hur spelet var i lördags, och det säger mycket hur långt vi har kommit i vår mentalitet och inställning jämfört med tidigare. 

Ny träningsvecka och ny match nästa söndag den 16/6 borta mot Bjärred.

Vi tackar alla som åkte till Höllviken för att stötta laget. 

// Coach Emme

1-1 Calle
1-2 Åstrand (Assist Emil)
SPONSRING
2019-06-07 21:05
Hej alla glada! 

Åkarps IF växer igen och det är superkul! Åkarps IF mår jättebra av att växa för att vi ska kunna utveckla föreningen, ungdomarna och ledarna i föreningen. Åkarps IF fyller 100 år detta året, hur häftigt är inte det! 

Vi har många företagare i kommunen och utanför kommunen. Ni kanske känner någon, som känner någon, som vill vara med och hjälpa Åkarps IF att utvecklas. Det ligger ett sponsorpaket i Dokument (se länk högst upp), där intresserade kan välja olika typer av sponsring. Finns det intresse för någon annan typ av sponsring eller ett intresse för att hjälpa i klubben är det bara att höra av sig till styrelsen, kansliet@akarpsif.se. 

Var med på Åkarps IFs underbara resa! Bli en del av vår goa familj!

Jag vill samtidigt tacka alla våra sponsorer och samarbetspartners som vi har idag! Som hjälper till så vi kan utveckla alla lag i föreningen och hjälpa oss att bli större och bättre.
Ni är superviktiga för oss!  

Simon Forsén
Sportchef

http://www.akarpsif.se/docs/714/16668/Sponsorbrev%20ÅIF%202019.pdf
Magisk seger för våra 15-åringar
2019-06-06 13:27
Efter en tuff period så har Åkarps P04 hittat rätt. Laget har fått träna ihop sig och lärt känna varandra. Idag var det dags för sista matchen för våren mot Torn och man spelade riktigt fin fotboll. Killarna med ledarna har verkligen byggt ihop ett lag som jobbar och sliter för varandra och hittat en vinnarmentalitet. 

Åkarp ledde med 2-1 i halvtid. Efter paus gjorde torn 2-2 men Åkarp visade styrka och matchen slutade 5-3 till Åkarp. Man visade prov på hög moral för klubbmärket och för varandra när man aldrig gav upp utan fortsatte köra på och det gav resultat tillslut. 

Stort grattis till segern killar. Det är ni värda! Och tack till Mats, Magnus och Magnus för ert jobb med killarna! Ni är grymma :) 

Målskyttarna: 
Anelx2 
Hannes 
Musa
Linus 

Mvh Simon Forsén
Biljetter till års festen
2019-06-05 13:23
Hej 

Ikväll är inte kansliet bemannat för dom som vill köpa biljetter till 100 års festen. Skicka till kansliet@akarpsif.se om ni vill köpa biljetter så kontaktar vi er i dagarna. 

Mvh Sportchefen
Nyheter från våra lag
Herr A, 16/06 23:29 
Herr A, 09/06 23:07 
P-04, 06/06 21:03 
F-13/14, 04/06 22:35 
Herr A, 02/06 20:24 
 
Viktigt
Samarbetspartners