Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Alla till IP imorgon!
2019-08-16 23:30

Äntligen dags för hemmamatch igen! Imorgon kommer serieledarna på besök till IP! Kom ner och kolla på underbar fotboll och när herrarna ska inkassera 3 nya goa poäng! Men som vanligt behöver vi er stöttning. Vi har även ett nyförvärv i truppen kom ner och se vem det är. Ses imorgon! Avspark 13.00

Herrarna upp på kvalplats igen!
2019-08-15 23:00

Dösjöbro IF - Åkarps IF 0-2!

Förlust i förra matchen mot Lilla Torg där inställningen och attityden inte var på topp. Detta i samband med att ha släppt in både 0-1 och 0-2 i första halvlek gjorde inte saken bättre. Vi gjorde ett tappert försök i andra halvlek men skapade inte mycket för att vända på matchen, istället kunde Lilla Torg göra 3-0 på övertid. 

Vi var lite oroliga över att vi skulle påverkas allt för mycket av senaste matchen, men den känslan ändrades redan under samlingen och på uppvärmningen. Spelarna var verkligen redo att studsa tillbaka för att ta tre poäng. 

Vi startade matchen bra och hade mer boll innan Dösjöbro tog över mer och mer och hittade in på ytor som vi hade svårt att försvara. Sista 10-15 innan halvlek fick vi ordning på vårt anfallsspel och skapade några farliga chanser men utan resultat och vi gick in i paus med 0-0. God känsla i paus där vi korrigerade lite saker försvarsmässigt och gick igenom hur vi skulle hitta bättre ytor offensivt. 

Vi startade andra halvlek bäst och blev mer bekväma i vårt eget spel. Matchen utvecklades under andra halvlek till mycket kamp och vi stod emot bra. 

I den 79 min satte Jeppe in en fin boll bakom backlinjen och Davve som var kvar i straffområdet efter en hörna nickar in bollen i mål, 0-1!
Dösjöbro flyttade upp positionerna och började sätta in lite bollar som våra försvarare plus målvakt löste utmärkt. 

I den 89 min fick vi en kontring där Emil satte in en fin boll till inbytte Lukas som fint placerar in bollen i mål, 0-2!

Förutom en period i första halvlek hade vi bra kontroll på hela matchen. Försvarsspelet var mycket bättre igår jämfört med förra matchen och det var många som tog sitt ansvar från förra matchen och höjde sig flera nivåer i andra halvlek. Otroligt viktigt att ta tre poäng för att hänga med i toppstriden. 

Vi tackar Dösjöbro för en bra match, att de ligger sist visar hur bra och jämn årets serie är. Lycka till framöver!

Vi tackar alla för stödet och hälsar er välkomna på lördag 17/8 när vi tar emot ettan Vellinge på hemmaplan kl 13.00

0-1 Davve (Assist Jeppe)
0-2 Lukas (Assist Emil)

// Coach Emme
Damerna fick bästa tänkbara start på hösten.
2019-08-11 21:32
Damerna fick bästa tänkbara start på hösten. 

Efter nästan två månader utan seriespel var det äntligen dags igen. Åkarps IF damer åkte ner till ett blåsigt men annars soligt Beddingestrand för serieuppstart igen.

Redan i omklädningsrummet var tjejerna taggade till max för att bara gå ut och ge järnet och ta hem tre poäng till Åkarp.
Matchen började försiktigt där båda lagen kände på varandra men det var Åkarp som var det drivande laget och hade bollinnehavet.
Efter ca 15 minuters spel blev Soffi frispelad med en boll på djupet där hon var osjälvisk och istället för att försöka göra mål själv spelade hon snett bakåt till Frida som enkelt kunde placera in 0-1 i öppet mål! 
Åkarp fortsatte trycka på och skapade chanser men om bollen inte gick utanför så var Beddinges målvakt där och räddade. 

Precis innan halvtid så kom ett viktigt 0-2 och återigen var det Soffi som serverade Frida bollen.
Andra halvlek började lite knackigt där Lilla Beddinge till en viss början tryckte ner oss på vår planhalva men då från ingenstans hittade Vivi med en perfekt boll till Soffi som kom helt fri med Lilla Beddinges målvakt och utan att göra ett misstag rundade Soffi målvakten och kunde då enkelt sätta in 0-3 målet som döda matchen lite.

Ett 0-4 skulle med komma där Frida fullbordade sitt hat-trick och återigen var det Soffi som hittade henne och gjorde sin 3:e assist för dagen.
Tyvärr lyckades dem inte hålla nollan då med matchens sista spark slog Lina Wedin Hansson i Lilla Beddinge en fin frispark som hittade in i mål. 

Slutresultat 1-4!

Vill även passa på att välkomna Enna som debuterade för Åkarps IF damer idag. 

Nästa match för damerna är den 17/8 kl 12:00 borta mot Kvarnby!
F 07/08 gjorde avtryck i Helsingör!
2019-08-11 21:20
I fredags åkte flickor 07/08 till Helsingör för att spela turnering. Och vilket avtryck dom gjorde! Ni har verkligen visat upp Åkarps IF på det bästa sättet! 

Ledarstaben säger följande angående helgen i korthet:

Under lördagen hade vi en seg start med mycket nervositet. Stundtals spelade vi fint men det fanns saker att jobba med. Vädret var inte heller på vår sida då vi fick spela i ösregn. Söndagens fotboll var sjukt fin av åkarps if f07/08. Tjejerna visade en jättefin kämparglöd och laganda vilket resulterade i två välförtjänta vinster. Både tjejerna och ledarna är jättenöjda och tacksamma. Också rikta ett stort tack till alla föräldrar som kom och peppade tjejerna. Framåt!!!! ❤️🖤

Stort grattis alla spelare, ledare och föräldrar till en väldigt bra genomförd turnering. 
Det är dags för hemma match igen!
2019-08-08 22:47
Äntligen är det dags för herrarna att spela match igen!
På lördag gästar Lilla Torg som är väldigt revansch sugna efter i våras och framför allt så ligger dom hack i häl på oss i tabellen. Detta kommer bli en super match så kom ner och hjälp herrarna ta 3 poäng! 

Och i vanlig ordning står Carsten vid grillen. 

Avspark 13.00

Välkomna till IP. 
Flickor 07/08 åker till Helsingör!
2019-08-08 22:44
I helgen åker våra super duktiga flickor 07/08 över sundet till Helsingör för att spela kronborgs cup. Vi kommer uppdatera på både hemsidan och Instagram hur det går för dom. Stort lycka till tjejer! Det kommer gå super bra. 
Nyheter från våra lag
F-07/08 (F11), 13/08 19:08 
F-07/08 (F11), 11/08 19:14 
P-15, 05/08 08:25 
 
Viktigt
Samarbetspartners