Åkarps Idrottsförening

Kansliet stängt v27
2021-07-03 17:22

Kansliet har semesterstängt hela nästa vecka (27)

Åter måndagen den 12 juli

Årets Fotbollsskola 2021 - avslutning
2021-06-28 11:42

Årets sommarfotbollsskola avslutades med glass från Hemglassbilen i torsdags, 24 juni.

Bilderna talar för sig själv!

Tack alla spelare o ledare för i år!!

ÅIF
Uppstartsmöte boll och lek födda 17
2021-06-19 18:47

Hej!

Då var det dags för intresse/informationsmöte för boll och lek, hos Åkarp IF.
Barn födda 17.
När: Den 12/8 kl 18.00
Var: på idrottsplatsen 1, Stationsvägen, 232 53 Åkarp
(För den som åker tåg stannar tåget precis bredvid IP)

Mötet sker utomhus.
Pga rådande situation är en förälder välkommen.
Detta för att hålla ner antalet personer på anläggningen - även om vi är utomhus.

Vi skulle vilja att ni anmäler er till mötet genom att skicka ett mejl till Kansliet.akarpsif@hotmail.com

Namn på vem av er som kommer.
Notera även om man kan tänka sig ställa upp som ledare. (Förutsättning för att det ska bli något)
Men också så att vi kan förbereda så mycket som möjligt.
Era barn behöver inte komma på mötet.

Vi kommer i stora drag gå igenom:
Åkarp IF
Förutsättningar
Upplägg
Information om hur anmälan sker

Välkomna!

Mvh Enna Kurbegovic,
Ungdomsansvarig Åkarp IF

Tillsammans med ansvariga i föreningen.

Herr A
Tung bortaseger mot FK Besa
2021-06-13 09:14, Herr A

FK Besa - Åkarp IF 0-5!

Oj vilken urladdning det blev!

Vi åkte till Landskrona för ett möte mot ett tufft Besa som också hade en vinst med sig i bagaget. Det syntes på hemmalaget att de hade självförtroende då de startade matchen bäst och spelade fin fotboll.

I den 16 min kom Felix runt på kanten och slog ett fint inspel till Råstedt som satte dit bollen i mål, 0-1!

Skönt med ett mål efter mindre lyckad start på matchen. Detta gjorde att vi kom in i matchen och spelet blev båda jämnare, men framförallt fick vi kontroll på Besas anfallsspel. I den 22 min slog Felix en fin hörna och Jonte satte bollen med en fin klack i mål, 0-2.

I den 29 min slog Jonte en fin passning till Råstedt som satte dit 0-3! Simon ska ha stor eloge för sin fina första halvlek.

Precis innan domaren skulle blåsa av för paus blev Felix fälld i straffområdet och Niko satte straffen säkert till 0-4.

Andra halvlek speglades av dålig fotboll från båda lagen. Även om vi hade en stor ledning slarvade vi en del i passningsspelet och lät Besa skapa några heta lägen. I den 69 min slog Kevin en fin frispark och Jonte satte sitt andra mål i matchen, 0-5. Detta blev spiken i kistan och resten av matchen spelades av på ett fint sätt.

Återigen visar vi en otrolig styrka i vår defensiv och extrem effektivitet i vårt offensiva spel. Kollektivet ska lyftas där vi visar prov på inställning och lojalitet trots en dålig start på matchen.

Stort grattis till Jonte och Simon som gjorde vars två mål och sina första mål i Åkarpströjan.

Vi tackar Besa för en bra match och önskar de lycka till framöver.

Nästa match spelas på hemmaplan den 19/6 mot Veberöds AIF kl 13.00!

0-1 Simon Råstedt (assist Felix)

0-2 Jonathan Roos (assist Felix)

0-3 Simon Råstedt (assist Jonte)

0-4 Nikola Zivanovic (assist Felix)

0-5 Jonathan Roos (assist Kevin)

// Ledarstaben

Årets fotbollsskola är nu fulltecknad
2021-06-07 10:09

Årets fotbollskola 2021 är nu fulltecknad.

Vi ser framemot mycket fotboll och härligt väder.

Åkarp IF
Intresseanmälan för pojkar födda 05
2021-05-10 21:24

Intresseanmälan pojkar födda 05

Det har kommit ett intresse av att starta upp ett pojkar födda 05 lag i Åkarp IF.

Vi behöver därför veta om det finns fler som skulle vilja vara med i detta ny startade lag.

Detta är bara en intresseanmälan så vi får koll på hur många det kan bli för att vi ska kunna ta det vidare.

Skulle man även vilja anmäla sig som ledare/tränare kan man också höra av sig.

Om 2-3 veckor kör vi ett informationsmöte nere på idrottsplatsen om det är tillräckligt många som har anmält sig.

Man kan höra av sig till kansliet.akarpsif@hotmail.com med namn, telefonnummer och mejl.

Har man fler frågor kan man ringa/smsa sportchef Simon Forsén. 0733926148