Folkspel

Målvaktsträningen flyttad nästa vecka!
2020-05-14 21:13
Hej

Idag var det full fart igen med 11st Målvakter i blandade åldrar! Vilka duktiga målvakter vi har i föreningen.

Nästa torsdag är det röd dag så vi kommer flytta träningen till måndag istället. Alltså den 18/5 kl 17.15.

Mvh Simon Forsén
Anmälning & betalning fotbollsskola
2020-05-12 09:00
Hej

Det börjar närma sig vår årliga fotbollsskola Glöm inte anmäla ditt barn. Sista betalningsdag är 1/6.

Mvh Styrelsen
Brev till stödmedlemmar
2020-05-12 08:51
Hej!

Åkarp IF är en idrottsförening som i årtionden har lockat tusentals ungdomar från hela Burlövs kommun till fotbollens värld.

Med syftet att främja fotbollen i kommunen har Åkarp IF valt att vara en breddförening. Klubben har som mål att sprida intresset för fotbollen framförallt lokalt och samtidigt bidra till att förbättra medlemmarnas fysiska kondition och hälsa. Vår klubb skall vara det naturliga valet om man som barn/ungdom (tjej eller kille) bor i närområdet och vill delta och utvecklas inom fotbollen. Detta skall ske i en sund och trygg förening där verksamhetens drivs i enlighet med klubbens hörnstenar ödmjukhet, respekt och ansvar.

Föreningen har f n drygt 450 medlemmar och har 14 aktiva lag från 5-års ålder och uppåt. Vi bedriver även seniorverksamhet på både dam- och herrsidan. De senaste åren har även klubben haft en fotbollskola under sommarlovet och ifjol deltog 115 st barn.

Föreningen, som samhället i stort upplever nu en ytterst märklig och besvärlig tid med nuvarande Covid 19 situation. Vi har valt att fortsätta bedriva träningsverksamhet utomhus med vissa restriktioner under hela pandemiförloppet, allt i enlighet med Folkhälsomyndigheten rekommendationer. Det innebär samtidigt att seriestarten är försenad, kiosken kommer inte igång (som är klubbens 3dje största inkomskälla) mm. Tyvärr ser vi därmed ett stort potentiellt bortfall på intäktsidan samtidigt som kostnadssidan i princip ligger fast. Vi har en ekonomi i balans och kommer göra allt i vår makt att den så förblir.

Vi har förhoppning om att Ni önskar vara med att stötta vår fina verksamhet genom att bli stödmedlem.

Detta sker enklast genom att swisha in 300,- på föreningens swishnummer 1232817765, men det går även bra att betala in via vårt bankgiro 176-6930 och märka inbetalningen med Ert namn.

Ni är naturligtvis också välkomna att kontakta oss direkt vid eventuella frågor.

Med förhoppning om att vi kommer att kunna mötas på IP under sommaren!

Åkarps IF

Härlig start på första målvaktsträningen!
2020-05-07 21:29
Idag startade vi upp första målvaktsträningen för ungdomarna. Och vilken härlig uppslutning det blev. Vår sportchef Simon Forsén som också leder träningen var väldigt imponerad över nivån. Åkarps framtid ser ljus ut på målvaktssidan. Det handlar om att skapa ett intresse och utveckla målvakterna.
Målvaktsträning för ungdomarna
2020-05-05 21:37
Hej

På torsdag startar målvaktsträning för ungdomarna. Är det någon som inte har fått en kallelse i sportadmin som gärna vill vara med så kan man höra av sig till kansliet så fixar vi detta.
Målvaktsträningen kommer att hållas av vår egen sportchef Simon Forsén.
Tanken är att köra en gång i veckan ca 45-60 min i 4-5 veckor innan semestern, Och sen fortsätta i augusti till början av oktober.

P-04, 02/05 14:58
P-09, 18/04 16:32