Glad Påsk
2020-04-09 17:39
Glad Påsk önskar Åkarpsfamiljen ❤️🖤
Köp digitala bingolotter till påsken
2020-04-09 10:55

Hej Alla,

Det är tryck på försäljningen av Bingolotter till påsken. På länken nedan har Ni möjlighet att köpa digitala lotter. Gör Ni det så stödjer Ni Åkarps IF samtidigt! Lycka till!!

Info ang träningsmatcher
2020-04-07 12:31

Alla externa träningsmatcher är inställda denna veckan också.
Har man en match inbokad till helgen får man lov att köra ett träningspass på den tiden istället.
Vi ber föräldrar att inte vara nere på IP under tiden era barn tränar, utan att man går en runda eller åker hem igen. Detta beror på förbudet med allmänna sammankomster över 50 personer.

Mvh Styrelsen
Bingolotter till påsken
2020-04-02 09:33
Alla våra seniorlag säljer Bingolotter till påsken. Kom och köp!
Herr A
Träningsmatch IF Lödde - Åkarp IF
2020-03-28 19:08, Herr A
Trots rådande omständigheter i samhället spelade vi match igen efter två veckor utan.

Vi möter ett topplag i div 3 som fick en bra start och gick in i paus med en 4-1 ledning.

Snacket i halvlek ledde till att vi gick ut som ett helt nytt lag i andra och visade hur duktiga vi är när vi tar jobbet för varandra. Vi gör 2 mål i andra och släpper inte in något. Vi tackar @ifloddeherr för att de ställde upp trots att deras säsong blivit uppskjuten och ger oss ett mycket bra motstånd i denna match.

Målskyttar:
Calle