Förändringar i klubben - tränarroller och verksamhetsutveckling
2017-09-05 19:48
Idag presenterar vi två stora förändringar i klubben som är resultatet av ett arbete som pågått ett tag av styrelsen och sportchef. Dessa två förändringar har vi valt att genomföra dels för att stärka vår position inför säsongen 2018 men också för att stärka det långsiktiga arbetet på vår flick/dam-sida. Anledningen till att vi gör detta redan nu är för att de tillträdande tränarna skall få en god chans att komma in i sina nya roller i respektive lag och roll.

Förändringarna som är gjorda är att Kenneth Folkesson kliver av rollen som huvudtränare för ÅIF A-trupp för att ta sig an två nya utmaningar i klubben, dels som huvudtränare för vårt fantastiskt framgångsrika F02/03 men även som ansvarig för utvecklingen av klubbens flick och damverksamhet som växt sig mycket stor det senaste året.

Vidare tar Mattias Folkesson över rollen som huvudtränare för ÅIF A-trupp med omedelbar start för att kunna arbeta med truppen de sista omgångarna i årets serie men framförallt för att påbörja arbetet med 2018 satsning.

Samtliga spelare i båda lagen är informerade samt föräldrarna till F02/03.

Styrelsen är glada att kunna presentera denna lösningen redan nu som vi är säkra på kommer ge oss en mycket god grund att stå på i vårt vidare arbete.

Varmt välkomna och lycka till i era nya roller.

Styrelsen ÅIF