Åkarps Idrottsförening

Bli medlem i Åkarps Idrottsförening
Välkomna till P-16!

Hej!

Vi tränar onsdagar kl 17.30-18.30 på Åkarp IP, A-Plan från mars-sep.
Resten av året håller vi till i Dalslundshallen på lördagar kl 14.00-15.00. Har ni barn födda 2016 som är sugna att prova på så är ni välkomna ner!

Kallelser till träningarna skickas ut via SportAdmin-appen.
För att kunna planera träningen på bästa sätt ber vi alla svara på kallelserna.
Med appen kan ni:
  • Svara på kallelser - underlättar väldigt mycket för oss tränare så glöm ej!
  • Se kalender och aktiviteter
  • Läsa de senaste nyheterna
  • Hitta kontaktinformation

Vi har en Facebook-grupp för P-16 där ni gärna får gå med:

Bli medlem och anmäla era barn till laget nedan:

Välkommen!

/Ledarstaben P-16

Uppåkra Cup 2022
2022-11-13 19:33

I helgen spelade P-16 sin första fotbollscup!

Vi deltog i fina Uppåkra Cup turneringen och det blev en härlig dag med många roliga matcher och fantastisk insats från våra grabbar.

Vi spelade som vanligt 3v3 med Skånebolls oficiella regler där det spelas 4 x 3 min (12min) i varje match. Något vi tränar mycket på varje lördag och kul och se att det ger utdelning för våra grabbar som spelar boll med fina initiativ, passningspel, kämpar för varandra och gör det hela tiden med en massa glädje.

Stort tack till Uppåkra för en härlig tillställning och tack till alla som hjälpte till runt om.

Vi bjuder som vanligt på lite bilder i galleriet, men gå gärna med i Facebook gruppen där de flesta bilder har laddats upp av oss tränare och föräldrar.

Föräldrargrupp på Facebook för P-16:

//Ledarstaben

Nya Träningstider
2022-10-06 22:52

Hej alla,

Nya Träningstider
Nu byter vi till inomhustider from nästa vecka.

Träningstiden är lördagar kl 14.00-15.00 start 15 oktober.
Det blir således ingen uteträning nästa onsdag.

Vi fortsätter som vanligt i Dalslundshallen. Viktigt att vi föranmäler vår närvaro via SportAdmin-appen. Medtag vattenflaskor & inneskor.

Cup i November
Som vi meddelat tidigare har vi anmält oss till Uppåkra cupen som spelas sön 13 nov - mer info om det kommer senare men boka in datumet redan nu!

Varmt välkomna!

/Ledarstaben P-16

P-16 Derby mot Uppåkra IF
2022-09-18 12:59

I helgen fick våra grabbar spela sin andra match i ÅIF tröjan.

Dagen till ära bjöd vi in Uppåkra IF ifrån grannbyn i Hjärup till miniturnering.

Även i denna tillställning blev vi hela 24 spelare, fördelade i 4 lag med varsin tränare.
Samtliga lag fick spela 3 matcher(2 x 10min).

Det bjöds på ett härligt väder, mycket glädje och härliga insatser ute på planen!

Stort plus till våra spelare som visar prov på härlig kämparglöd och många fina fotbollsaktioner.

Vi tackar alla som ställde upp och hjälpte till med att organisera dagen. Vi bjuder här på lite bilder ifrån en härlig dag. Är det någon som inte vill synas på bild så hör bara av er till oss.

Se alla bilder från dagen här:

Som förälder gå med i vår grupp på Facebook:

//Ledarstaben P-16

Ny match - ÅIF vs UIF lör 17/9
2022-08-30 15:00

Lördagen den 17:e september har vi bjudit in Uppåkra IF till match nere på IP.

Första matchen kommer att vara kl 10.00, samling för barnen kl 09.30.
Varje lag kommer att spela 3 matcher, sista matchen startar ca 12.30.

Kallelse kommer i veckan, men boka upp det i kalendern redan nu!

//Ledarstaben P-16

P-16 spelar sin första match!
2022-08-30 14:01

I helgen spelade P-16 sin första match i ÅIF tröjan! Dagen till ära bjöd vi in GIF Nike till en vänskapsturnering och det blev en härlig dag med många glada miner, roliga matcher och fantastisk kämparglöd från alla håll.