SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening
Herr A

Välkommen till Herrar A i Åkarp IF
Vill du vara en del av ett hårt arbetande lag med höga ambitioner i en välskött förening och önskar provspela?
 
 
Ta då kontakt med Eliezer Antonio Diaz vår sportchef i ledarstaben
NY SPELARE TILL A-LAGET
2022-11-09 10:08

NYFÖRVÄRV 

 

Saban Pehilj 

 

Vi vill hälsa Saban Pehilj varmt välkommen till Åkarpsfamiljen!

 

Vi är glada över att kunna presentera vår nya anfallare Saban som kommer att vara en viktig kugge i vårt lagbygge inför säsongen 2023 !

 

Saban är en rutinerad anfallare med meriter från spel i högsta ligan i Bosnia-Hercegovina där han med sitt Zeljeznicar har vunnit ligan två gånger och spelat kvalmatcher till Champions League.

 

De senaste åren har Saban varit en tongivande anfallare i Prespa Birlik, IFK Malmö och LB07 där han i sistnämnda laget vann skytteligan!

Saban har sedan inträdet i svensk fotboll och fram till dagens datum gjort 94 mål!

Saban kommer senast från Malmö klubben Bosna-Hercegovina.

 

Marjan Antic (Tränare):

Jag är väldigt glad som tränare över att Saban valde Åkarp. Jag har tränat honom i LB07 där han verkligen visade sin rutin och professionalism på träning och match. Saban kommer vara en perfekt ledargestalt som kommer visa vägen för våra unga spelare som kommer att kunna utvecklas bredvid honom!

 

Saban Pehilj:

Jag är glad över att kunna återförenas med Marjan och hjälpa Åkarp att nå nya framgångar med målsättningen att studsa tillbaka till Div 3!

 

Eliezer Antonio Diaz (Herransvarig):

Jag har spelat mot Saban i tidigare år och jag kan säga att Saban är en anfallare av rang. Vi är oerhört glada över att Saban valt Åkarp där han utan tvivel kommer att bidra med kvalitet i vårt anfallsspel! 

 

Varmt välkommen till 

Åkarpsfamiljen Saban!

Fysioterapeut/Skadeansvarig
2022-10-11 14:30

Inför säsongen 2023 söker vi efter en person som kan vara en del av ledarstaben och vara behjälplig med skador, tejpningar och massage i samband med träningar och matcher.

Är det dig vi söker eller kan du rekommendera någon som skulle kunna vara lämplig?

 

Skicka då ett mail till:

 

akarpif@gmail.com

 

 

 

Eliezer Antonio Diaz ny herransvarig
2021-11-23 11:09

Det är med stor glädje vi i styrelsen för Åkarps IF presenterar Eliezer Antonio Diaz som ny herransvarig för seniorverksamheten. ”Eli” har funnits i klubben i många år som spelare och fortsätter nu med samma stora engagemang i rollen som herransvarig. Klubben ser det som mycket positivt att Eli axlar denna roll. Det är också fantastiskt kul att våra ledare kommer från de egna leden vilket stärker vår klubbkänsla. Eli har redan tillträtt som herransvarig och efterträder tidigare sportchefen Simon Forsén som valt att anta nya utmaningar.

 

I samband med att Eli tar över som herransvarig så passar klubben på att förändra rollerna lite grann för att öka tydligheten samt involvera flera ledare i vårt arbete. Vi har idag över 500 aktiva fotbollsspelare i föreningen vilket gjort att styrelsen behövt tänka om. Den tidigare rollen som Sportchef med ansvar för alla lag försvinner och vi fördelar istället arbetet på flera personer. Herransvarig är Eli vilket betyder att han har det sportsliga ansvaret för juniorlag, B-lag samt A-lag. Damansvarig är fortsatt Niclas Larsen. Rollen som ungdomsansvarig tar vi bort och ersätter den med en ungdomsgrupp istället. Gruppen kommer bestå av tre etablerade ungdomsledare från föreningen vilket borde minska arbetsbördan per individ men samtidigt öka närvaron på Idrottsplatsen. Det kommer gagna både ledare, spelare och föräldrar i föreningen. Vi återkommer när vi har tillsatt ledarna som ska ingå i ungdomsgruppen.

 

Styrelsen

Förlust mot Ariana FC
2021-09-07 09:57
Foto: Nisar Mirza

Ariana FC - Åkarp IF 2-0!

 

Det blev förlust i toppmötet mot Ariana. Vi åker till Hyllie med en ambition om att lyckas störa motståndarna trots återbud och saknad av några spelare.

 

Vi startar matchen bra och har bra kontroll på Arianas offensiv de första 25 min. I den 29 min fick Ariana en straff som de satte säkert till 1-0. Strax därpå kom även 2-0 via ett solomål av motståndaren. Trots underläge i paus känns det stabilt defensivt men vi skapar väldigt lite framåt.

 

Andra halvlek blir bortspelat av ett skickligt lag och vi kommer aldrig fram eller får upp intensiteten att hota framåt. Vi viker dock inte ner oss utan alla ställer upp för varandra defensivt och Pidde får göra några riktigt bra räddningar.

 

En rättvis förlust men trots det flera delar som vi kan ta med till nästa match borta mot Malmö City på lördag kl 14.00.

 

//Ledarstaben

Vinst mot GIF Nike med 1-0
2021-08-29 16:08
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 30/9 13:00
0 - 4  
Sön 24/9 13:00
5 - 1  
Fre 15/9 19:00
6 - 0  
Lör 9/9 13:00
3 - 1  
Lör 2/9 15:00
4 - 1  
Fre 25/8 18:30
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 
Viktigt
Samarbetspartners