Fotboll
Hemmaseger i vårens sista hemmamatch mot Veberöds AIF
2021-06-22 09:35

Åkarp IF - Veberöds AIF 4-0!

I lördags tog vi emot ett Veberöd som börjat säsongen med en förlust och ett kryss. Vi visste att Veberöd är ett hårt arbetande lag som på senare tid utvecklat ett offensivt spel.

Spelmässigt var det en jämn start på matchen och det märktes att det var svårt att spela i den otroliga värmen. I den 26 min hittade Jonte Felix i djupled som fint placerade bollen i mål, 1-0!

En chansfattig första halvlek med ganska lågt tempo och dåligt spel från båda lagen.

Veberöd startade andra halvlek bäst och skapade någon halvchans som Pidde hade kontroll på. I den 65 min spelade Felix en fin boll till Viklund som snyggt chippade in bollen i mål, 2-0!

Efter det målet tog vi över matchen helt och spelade fin fotboll. I den 76 min kom tredje målet genom ett fint anfall, Jönsson spelade Niko som satte bollen i fart på Viklund, ett fantastiskt inlägg till Felix som satte pannan på bollen i mål, 3-0!

I den 78 min var det ett praktexempel på hur mål ska göras, inkast på inbytte Emil som drog iväg en crossboll på inbytte Jeppe, återigen ett fantastiskt inlägg på inbytte Gullin som fint nickade in bollen i mål, 4-0!

Vi är oerhört stolta över lagets prestation i denna match, ett kollektiv som trots värmen springer på ren vilja för att hjälpa varandra. En bänk som visar varför de vill vara med och konkurrera, 2 mål och 2 assist från spelare som blir inbytta i andra halvlek.

Vi tackar Veberöd för en bra match och önskar de lycka till framöver. Nästa match spelas redan på onsdag 23/6 kl 19.30 när vi åker iväg och möter IFÖ Bromölla på bortaplan.

1-0 Felix Malmgren (assist Jonte)

2-0 Pontus Viklund (assist Felix)

3-0 Felix Malmgren (assist Viklund)

4-0 Mattias Gullin (assist Jeppe)