Delad poäng mot Veberöd
2019-05-21 22:34

Åkarps IF - Veberöds AIF 2-2!

Oj, vilken match vi gör!

Veberöd startade första halvleken bäst och var mer hungriga samtidigt som vi slarvade lite i vårt passningsspel. Efter ca 15 min tar vi över halvleken totalt och har både mer boll, bättre passningsspel och rörelse men är alldeles för tama i offensivt straffområde. I den 35 min gör Veberöd oförtjänt 0-1 genom en fast situation.

Vi går in i paus där vi är besvikna över resultatet men väldigt nöjda med prestationen.

Andra halvlek dominerar vi fullständigt. Vi går ut och sätter standard på andra halvlek direkt. Vi spelar fin fotboll med högt tempo och återerövrar bollen väldigt många gånger på offensiv planhalva. Vi skapar ett antal lägen men deras målvakt gör några fina räddningar. Vi gör några byten, trycker ner Veberöd mer och mer och får till slut utdelning i den 79 min när Jeppe slår ett fint inlägg som Lukas nickar in i mål, 1-1!

Efter målet fortsätter vi ösa på samtidigt som Veberöd trycks ner och i den 82 min hittar Robin med en fin boll till RP som avslutar fint intill första stolpen, 2-1! I den 88 får Veberöd in kvitteringen och matchen slutar 2-2.

Detta var nog de bästa 70 min som har spelats på IP sedan jag började i klubben, en fantastisk fotboll där vi dominerar matchen stort och är väl värda 3 poäng. Veberöd är ett duktigt lag som kommer ta många poäng framöver!

Vi tackar Veberöd för en bra match och publiken som verkligen var med och stöttade oss idag.

Vi laddar batterierna för tredje matchen denna veckan när vi åker till Lindängen för att möta tuffa KSF Srbija Malmö.