Fotboll
Fantastisk bortavinst mot Lilla Torg
2019-04-20 17:00
Lilla Torg FF - Åkarp IF 0-3!

En fantastisk laginsats mot ett favorittippat Lilla Torg. Vi inledde matchen väldigt bra och fick utdelning i den 12 minuten när RP slog en fin frispark på djupet till Emme som satte dit 0-1.
Därefter var det en matchbild med två lag som spelade ganska rakt och enkelt där vi förutom någon enstaka situation har kontroll på Lilla Torgs anfall. Vi går in i paus med en god känsla i laget där alla gjort ett extremt bra jobb.

Andra halvlek ser ungefär ut som första halvlek, vi ligger ganska lågt och Lilla Torg har mer boll men hotar inte speciellt mycket. I mitten på andra halvlek skapar Lilla Torg några farliga lägen där vår målvakt Victor gör fantastiska räddningar. I den 78 min gör inhopparen Joel 0-2 efter en snöplig situation där målvakten skjuter bollen på Joel efter bra press från vår sida.
I den 84 min punkterar vi matchen när Emme hittar upp till Emil som vänder om och sätter dit 0-3.

En mycket bra genomförd match från samtliga där vi vill lyfta fram hela laget som arbetar för varandra hela matchen. Ett extra plus till Victor i målet som tar ett stort ansvar och steppar upp när det verkligen gäller.

Ett stort grattis till Joel för sitt första mål i tävlingssammanhang, född 2000!

Vi vill tacka alla som kom och stöttade oss idag och ett tack till Lilla Torg för en bra match.

0-1 Emme (assist RP)