SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening

Damerna avslutade hösten med vinst!
2019-10-08 15:04
Vinst i sista seriematchen med 1-4 mot Gislöv!

Den 6/10 var det dags för damerna att spela sin sista match för säsongen.


Motståndet för dagens match var Gislövs IF som redan innan matchstart hade säkrat tredjeplatsen i tabellen!


Det var ett Åkarp dock som var väldigt revanschsugna efter förra mötet som blev förlust med 0-2 där man även fick avsluta matchen tidigare pga oväder!


Det skulle inte dröja lång tid in i matchen förens första målet för dagen skulle komma, redan i andra matchminuten hittade Ronja fram med en boll till Enna som sedan kunde frispela Sofi och 0-1 var ett faktum.


Gislöv var det bollförande laget efter vårt 0-1 målet och var det laget som skapade flest målchanser dem kommande 10 minuterna där dem ofta la sina djupledsbollar från vänster som till slut gav resultat och 1-1 kom i den 12 minuten.

Gislöv fortsatte pressa på för ett ledningsmål men då vi snabbt hade lyckats komma fram till hur dem vill bygga upp sitt spel så kunde damerna stänga vår högerkant genom att verkligen ligga hårt åt Rebecca i Gislöv då dem oftast sökte bollarna på henne.


i 18nde minuten var det återigen dags för Åkarp att ta ledningen när damerna lyckades ställa om snabbt och denna gången var det Enna som hittade nätmaskorna.


Resterande av första halvlek och början utav andra halvlek var väldigt jämn där båda lagen hade sina chanser men där både Viktoria och Gislövs målvakt stod i vägen.


Det skulle dröja till den 70nde minuten innan Åkarp kunde öka på sin ledning genom Enna som därmed gjorde sitt andra mål för dagen!


Åkarp skulle även punktera matchen genom ett 4e mål i den 77nde minuten och denna gången genom Sofi som även hon blev tvåmålsskytt för dagen.Vill även passa på att tacka tjejerna i laget och även dem som stöttat oss sidan om för den här säsongen! Hösten vi har gjort har varit helt magisk där utvecklingen har gått åt helt rätt håll!


Damerna tar nu ett välförtjänt uppehåll till november månad där man då börjar med förberedelserna inför 2020 som kommer bli ett väldigt intressant år!


// Robban & Kalle


 Slutresultat 1-4


2, 0-1 Sofi

12, 1-1

18, 1-2 Enna

70, 1-3 Enna

77 1-4 Sofi


 
 
Viktigt
Samarbetspartners