SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening

Damerna fortsätter göra en enormt stark höst!
2019-09-22 19:17
Under söndagen var det dags för damerna att möta Backarnas ff borta på Dalhems IP där båda lagen kom med en vinst från helgen innan. 

Damerna åkte ditt med ett självförtroende på topp efter att ha vunnit med 11-1 senast hemma mot AIF Barrikaden.

Det var verkligen en rafflande inledning där Åkarp direkt i första matchminuten gjorde 0-1 genom Enna och det skulle inte dröja många minuter innan Åkarp gjorde andra målet för dagen genom Elin Nilsson som var snabbt framme på en retur från Backarnas målvakt.

0-3 kom en stund senare efter att karro la en fin boll på djupet till Enna som distinkt placerade in bollen i mål!
Damerna skulle även hinna göra ett 0-4 mål innan första halvleken var över där Lotta Ahlbertz snyggt hittade en fristående Ronja i straffområdet som på ett tillslag placerade in bollen till höger om målvakten.

Andra halvlek började vi lite svajigt där vi hade några felpassningar som kunde resulterat i farliga omställningar men då vi under stora delar av denna söndagen låg rätt i försvaret så kunde vi reda ut det och lyckas hålla tätt matchen igenom!

Åkarp skulle även göra ett 5e mål för dagen och det genom Ronja som gjorde sitt andra mål för dagen.

Vill även passa på att säga välkommen till Frida Malmqvist som gjorde debut för Åkarps damlag idag!


Slutresultat 0-5

0-1 Enna Kurbegovic
0-2 Elin Nilsson
0-3 Enna Kurbegovic
0-4 Ronja Swärdh
0-5 Ronja Swärdh

 
 
Viktigt
Samarbetspartners