Åkarps Idrottsförening
P-04

Lunds BoIS (Vinst 8-1)
2019-09-10 22:41

Efter senaste matchen har vi pratat mycket om att lägga energin på vårt eget spel och inte på motståndare eller domare.
Vi märkte redan vid uppvärmning att killarna var fokuserade och hungriga på en bättre insats än senast.
Vi ville sätta hög press från start och vinna boll högt upp i plan.
Vi får en drömstart då vi tar ledningen efter ett par minuter! Killarna fortsätter spela väldigt bra fotboll, mittfältet vinner mycket boll och vi har bra tålamod med boll.
Målen trillar in i ett bra tempo och vi går till halvtidsvila med en 5-1 ledning.
Vi fortsätter att spela med ett högt bollinnehav i andra halvlek. Samtliga spelare gör en väldigt bra insats och matchen slutar 8-1 till oss.

En nästintill perfekt genomförd match av grabbarna. Bra positivt snack på plan och en väldigt fokuserad insats, där alla spelare följer taktik och instruktioner till 100%.