En poäng borta mot Veberöd
2019-09-09 17:28
Veberöds AIF - Åkarps IF 0-0!

Vi åkte till Veberöd med vetskapen att vi hade en tuff men inspirerande uppgift framför oss, men vi var alla överens om att vi skulle ge allt för att ta 3 poäng.

1:a halvlek är jämn spelmässigt och väldigt välspelad mellan 2 taktiskt skickliga lag som båda gör allt för att försvåra för sin motståndare. Vi har några fler målchanser men prickar inte mål. Veberöd har 2 riktigt bra lägen där Victor gör fina räddningar. 0-0 i paus.

I paus var vi nöjda och det var bara att fortsätta på samma sätt!

2:a halvlek är snarlik den första kanske lite färre chanser. Vi gör ett offensivt byte i 60:e minuten för att öka chanserna att vinna.
Matchen slutar 0-0 men denna matchen kunde slutat hur som helst!

Jag är mycket nöjd med spelarnas insats. Att ta 1 poäng borta mot ett starkt Veberöd är bra. Dock var vi i behov av 3 poäng, men vi lever kvar i kvalstriden.
Matchen var av väldigt hög div 4 kvalitet och nu gäller fullt fokus inför torsdagens match mot KSF Srbija på konstgräset i Åkarp.