Välkommen till Åkarp IF A-lag dam
Är du intresserad av att komma och provträna med oss? Tveka då inte utan ta kontakt med Robert Magnusson

Vi tränar måndagar och torsdagar 19:00 till 20:30
Åkarp IF Dam - Blentarp Bk
2020-03-24 06:56
Dags för damernas sista träningsmatch innan serien drar igång. Hemma mot Blentarp Bk. Avspark 13:00 lördagen den 28/3
Även Damerna tränade i vårsolen
2020-03-22 14:15
Full fart på damernas söndags träning.
Vecka 9 avklarad med 2 spelade träningsmatcher
2020-02-25 08:13
Tävlingsmatcherna närmar sig med stormsteg och redan på lördag 29/2 spelar damerna sin första dm match mot Ifk Trelleborg!

Det kommer vara ett Åkarp som går in med bra energi och känsla i ryggen efter att ha spelat tre träningsmatcher och att samtliga har avslutat med vinst.

föregående vecka så spelade damerna först en träningsmatch på måndagen borta mot Lilla Beddinge där det slutade med vinst 0-3 efter att ha spelat 0-0 i första halvlek med kraftig motvind. Åkarp var klart det starkare laget i den andra halvleken och kunde därmed ta ledningen genom Ronja efter en välplacerad frispark

Sen var det även dags för en av våra nya spelare att få göra sina första två första mål Åkarps tröjan. Jennifer gjorde borde både 0-2 målet och 0-3 målet som stod sig till matchens slut.

Andra matchen för veckan spelades på söndagen 23/2 mot Barrikaden.

matchen slutade 9-1 Till Åkarp.

Även denna dagen var där några nya spelare för kommande säsong som fick gjort sina första mål i Åkarps tröjan.

Freja som började träna med oss redan förra säsongen stod för sina 4 första mål i Åkarps tröjan, även Hanna och Roxy fick gjort sina första mål i Åkarps tröjan. Hanna två och Roxy ett.

övriga målskyttar i denna matchen: Ronja och Vivvi.

Nu laddar vi dem kommande dagarna för vår första dm match! Borta mot Ifk Trelleborg där vi ska göra allt för att få med oss minst 1 poäng med hem till Åkarp!

Mvh : Robban och Smajil

Referat: Åkarps Idrottsförening - Klågerups Gif
2020-02-20 21:30
slutresultat 2-1
Då var 2020 igång! Åkarps if - klågerup
2020-02-02 17:25
Nu har damerna äntligen spelat sin första match för 2020!

Åkarps if tog emot Klågerups GIF på hemmaplan denna soliga första söndagen i februari.

Klågerup var det laget som utan tvekan startade bäst och skapade de farligaste chanserna och det tog ett tag innan vi efter många om och men äntligen  hittade in i matchen.

1-0 kom efter att klågerup inte lyckades rensa väck efter en hörna och Veronica fick göra årets första mål för damerna när hon bestämt dunkade in bollen precis under ribban utanför straffområdet.

Klågerup skulle dock lyckas hitta en kvittering innan första halvlek var slut med ett bra distansskott utanför straffområdet som letade sig in i nätmaskorna.

i mitten utav andra halvlek så skulle Åkarp dock hitta målet igen. Återigen var det ett avslut utanför straffområdet och denna gången var det Ronja som stod för avslutet.

Då Åkarps damer har vuxit rejält under vintern med många nya spelare så såg det väldigt bra ut för att vara första matchen tillsammans. Det vi behöver jobba på framöver är att sätta press i rätt tillfällen samt ligga rätt i försvaret annars såg det väldigt bra ut och helt klart en godkänd insats för att vara första matchen för detta året!
vi bygger vidare och nästa match är den 14/2 borta i Askeröd kl 19:00!

// Robban och Smajil

slutresultat : 2-1 till Åkarps if