Åkarps Pojkar 2010 - Där talanger frodas

Träningarna är igång igen efter sommaren och vi tränar numera både Måndagar och Onsdagar. På Måndagar tränar vi 17.30-18.30 på naturgräset längst bort från ingången till IP. På Onsdagar tränar vi 17.30-18.30 på konstgräset längst bort från ingången till IP.

Har du en pojke som gärna vill prova på fotboll? Meddela i så fall gärna någon av oss tränare innan träning så att vi kan vara förberedda på att ni kommer. Kontaktuppgifter finns under kontakt och truppen här på hemsidan.

Obligatorisk utrustning att ha på träning är benskydd. Vi vill även gärna att barnen har fylld vattenflaska med sig.

Fyll även i nedan intresseanmälan:

Säsongen står för dörren!
2017-08-01 11:24

Snart är sommaren ( nåja) äntligen över och fotbollssäsongen fortsätter med höstens matcher. Innan det så börjar ju träningarna, vi startar den 9/8 kl 17,30. Därefter är det träning både måndag och onsdag varje vecka om inget annat anges. tiderna är 17,30-18,30 båda dagarna. Dessa är också inlagda i kalendern.

Vi kommer inleda tufft mot bra motstånd på hemmaplan, träningsmatcher helt enkelt den 19/8, vi spelar på hemmaplan. Mer info kommer.

Sen är det 4 helgdagar när det är seriespel ( knattespelen), dessa är inlagda i kalendern, dock ej tider osv för avslutningen i Lödde den 7/10, där kommer mer specifika tider senare med speltider och prisutdelning.

Vi ses på IP!

/ Tränarstaben

Träningstider Hösten 2017
2017-06-13 12:46
Hej föräldrar! Vi har nu lagt in alla träningstider för hösten i kalendern. Ni ser dem här på höger sida. Tanken är att vi börjar träna Onsdagen den 9e Augusti och därefter tränar vi måndagar och onsdagar kl 17.30. Måndagar på naturgräset som nu och Onsdagar på konstgräset längst ifrån parkeringen. När inomhussäsongen börjar tar vi bort en av utomhusträningarna. Vi har även skickat ut kallelse för bollkallar den 5e Augusti, de som inte kunde vara med på vårens match kommer prioriteras om vi blir fler än 10 anmälda. Den 19e Augusti kommer vi preliminärt spela träningsmatcher mot Husie, Nike och Kvarnby. Mer info kommer!