Välkommen till A-laget i Åkarp IF
Är du intresserad av att provträna med ett riktigt bra fotbollslag med massor av sköna killar och härliga profiler?

Ta kontakt med ledarstaben
Träningsmatch IF Lödde - Åkarp IF
2020-03-28 19:08
Trots rådande omständigheter i samhället spelade vi match igen efter två veckor utan.

Vi möter ett topplag i div 3 som fick en bra start och gick in i paus med en 4-1 ledning.

Snacket i halvlek ledde till att vi gick ut som ett helt nytt lag i andra och visade hur duktiga vi är när vi tar jobbet för varandra. Vi gör 2 mål i andra och släpper inte in något. Vi tackar @ifloddeherr för att de ställde upp trots att deras säsong blivit uppskjuten och ger oss ett mycket bra motstånd i denna match.

Målskyttar:
Calle
Emil
Åstrand

Nästa match är genrep borta mot Borstahusens BK fredagen den 3 april ❤️🖤
Seniorerna tränar i vårsolen
2020-03-21 21:38
Dagens träning på IP.

Lite varmkorv o träning är alltid populärt.
Vårt senaste nyförvärv
2020-03-06 09:58
Vi kan stolt presentera vårt senaste nyförvärv, Nikola Zivanovic!

Den tidigare MFF talangen har valt att ta steget till Åkarp. Nikola kommer senast från Lilla Torg men har hunnit spela för klubbar som Husie, MFF, FC Höllviken och IFK Hässleholm.

Han har gjort 10 u17- landskamper och blev handplockad till ”Zlatans fotspår”. Han har även under sina ungdomsår fått möjligheten att provträna med lag som Liverpool, Fulham, Newcastle och Leicester.

Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Nikola till Åkarp. Han kommer att vara användbar på flertalet offensiva positioner. Med sin snabbhet, arbetsmoral och en killerförmåga i avslutslägen kommer han att göra det svårt för många lag under säsongen.

Vi hälsar Nikola välkommen till Åkarp ❤️🖤

Läs även reportaget från Skånesport