Åkarps Idrottsförening
Fotboll
Inför matchen mot Malmö City FC
2017-08-31 19:17

Inför matchen mot Malmö City FC på söndag passade vi på att få en pratstund med Kenneth.

Tuff match senast mot Kosova som slutade 1-1 efter en sen kvittering (85 min) från Kosova. Hur går dina tankar efter den matchen?

Vi gör en riktigt bra match rent taktiskt både offensivt och defensivt. Tyvärr så tappar vi lite boll på mittplan genom lite för dåligt passningspel, plus att vi missar mycket målchanser. Vi borde avgjort matchen redan i första halvlek. Ett tidigt ledningsmål (56 min) i andra halvlek och sedan kryper vi tillbaka i banan och släpper in Kosova i matchen. Mathias vår målvakt räddar oss kvar i matchen, men till slut fick även han kapitulera i den 85 min då Kosova tryckte in 1-1 efter en fast situation och matchen slutar 1-1, som jag tycker är ett rättvist slutresultat.

omgång 18 väntar Malmö City på himmaplan, som i sin senast match vann med 10-0 mot Pelister och som slog Åkarp under våromgången med 3-1. Hur går dina tankar inför den matchen?

Malmö City har värvat en hel del spelare i sommar, plus att vi vet hur dem spelar och hur vi skall lägga upp matchplanen. Dem har även gjort en hel del mål men det är mot lite sämre lag i serien om man får säga så, men jag tror att vi skall kunna stoppa dem denna gång.

Hur ser läget ut i truppen, alla friska och krya?