Tung förlust i sista matchen
2019-06-20 23:33

Åkarps IF - Limhamns FF 2-3!

Sista matchen innan sommaren slutade med en förlust..

Vi startade matchen mycket bra genom att vara väldigt aggressiva och spela bra fotboll. Vi skapar ett friläge där Niko avslutar men deras målvakt gör en jättefin räddning. I mitten på första halvlek slår RP in en fin hörna som Åstrand nickar in, 1-0!
Därefter tar Limhamn över matchen mer och mer, dock vi har några riktigt bra lägen men deras målvakt håller Limhamn kvar i matchen.

Vi går in i paus med 1-0 och känner att vi borde ha en större ledning.

Andra halvlek stämmer inte alls för oss idag. Vi blir väldigt passiva i försvarsspelet och Limhamn hinner göra både 1-1 och 1-2 inom loppet av några minuter. 1-3 kommer kort därefter och det kändes som att många spelare inte trodde på det längre. Dock får vi en straff i 82 min och reducerar till 2-3 via Åstrand. Vi flyttar upp mycket folk och har lägen att kvittera men bollen vill inte in mer idag.

En helt okej första halvlek, men säsongens sämsta andra halvlek gör att vi inte tar 3 poäng utan avslutar våren med en förlust.

Sommaruppehållet kommer väldigt lägligt, många tunga kroppar som behöver lite ledighet.

Efter att jag och Simon tog över 2 veckor innan seriepremiären, trodde vi aldrig att det skulle gå så bra att vi skulle ligga 3a och positivt kval. Killarna har gjort ett fantastiskt bra jobb där glädjen och spelet har hittat nya dimensioner.

Tack till Limhamn för en bra match och till alla som kom och stöttade oss.

Ha en trevlig midsommar och ett fint sommarlov så ses vi i höst!