Åkarp IF - BW90 (Träningsmatch)
2017-03-11 14:39
Denna helt fantastiska lördag när vi fullständigt dränktes av solen, när man kunde både känna och lukta den annalkande våren, gästades Åkarp av division tre laget BW90.
Vill passa på att tacka BW med tränare Tony i spetsen för att man med väldigt kort varsel ställde upp när Bosna på fredagen meddelade att man inte kunde komma till match.

Vi hade bestämt innan matchen idag att vi ville se att vi tog kampen och att vi agerade rätt i våra positioner.
Vi startade matchen väldigt bra, vilket resulterade i 1-0 redan i den första matchminuten.
Efter målet föll laget tillbaka lite och blev lite för sittande/passiva i försvarsspelet och lät BW komma in i matchen.
I mitten av första börjar vi hitta tillbaka till vårt spel och det resulterar i ytterligare 3 mål innan vi tillät BW göra sitt ända mål i matchen.
Andra halvlek spelar vi kontrollerat och lyckas hålla nollan samtidigt som vi producerar ytterligare ett mål framåt.
Andra halvlek blev lite ryckig med en hel del avblåsningar & spelavbrott men Åkarp lyckas hålla sig till sin spelplan och kontrollerar matchbilden. Andra halvlek känns det inte som BW har förmågan att riktigt hota Åkarp och lyckas inte heller skapa ngn riktig farlighet förutom några fasta situationer.

Åkarp IF - BW90 5-1 (4-1)