P-09

Åkarp vs Asmundtorp = 3-1
2022-02-14 23:55

LANDORAS VINTERSERIE 2021/2022
Åkarps IF befäste tredjeplatsen i gruppen efter seger mot Asmundtorps IF med 3-1.

Efter ett tidigt 0-1 underläge kunde DANI strax därefter kvittera tillställningen genom ett hårt och distinkt avslut i nättaket 💪

Andra perioden började lika bra som den första slutade och innan JONAS tryckte dit ledningsmålet hade vi skapat en hel del goda chanser. Vid ställningen 2-1 hade vi dessutom flertalet chanser att öka på men istället tappade vi vårt momentum.

Matchen tog form av ett ställningskrig och vi fick försvara oss djupare när Asmundtorp jagade kvittering. Därför var det extra skönt att se VINNE trycka dit matchavgörande 3-1 halvvägs igenom den tredje perioden vilket också blev slutresultatet i vår första 9-manna seger!