SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening

Match och maskotar: MFF – Jitex
 
Tid:ons 19 juni, 18:00 - 21:00
Plats:Malmö Stadion
Samling: Vinterträdgården, Malmö Stadion
Aktivitetsinfo:Onsdagen den 19 juni har vi bjudits in till matchen mellan Malmö FF och Jitex i Elitettan på gamla Malmö Stadion. En rolig bonus är att vi också kommer att få ställa upp med maskotar som får följa spelarna in på planen vid inmarschen.

Vi vet ännu inte hur många platser vi får lov att fylla men minst sju. Om efterfrågan är större än tillgången går vi, likt vi gjort någon gång tidigare, efter träningsnärvaro under året i första hand och lottning i andra hand.

Oavsett blir det säkerligen en spännande och kul aktivitet för tjejerna och en fin avslutning på vårsäsongen. Vi vill gärna att varje tjej har med sig en vuxen, för att inte riskera att tappa bort någon i vimlet. Det kan vara en vuxen som ansvarar för flera tjejer, det spelar ingen roll, bara alla har någon.

I kallelsen ber vi er att ange hur många extra biljetter ni vill ha till matchen under "Lägg till kommentar" i Sportadmin. Det finns ett begränsat antal fribiljetter men om ni vill ta med övriga familjemedlemmar går det säkert att lösa.

<< Tillbaka

 
 
 
Viktigt
Samarbetspartners