SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening

Välkommen till vårt lag!

Hej!

 
Vi är ett gäng glada killar och tjejer som tränar fotboll och har kul på lördagar kl. 10.00 på Åkarps idrottsplats.
 
Alla barn födda 2015 är hjärtligt välkomna att prova på! Kontakta någon av oss tränare för mer information. Kontaktuppgifter hittas under fliken kontakt. 
 
Kallelser till träningarna skickas ut via SportAdmin-appen. För att kunna planera träningen på bästa sätt ber vi alla svara på kallelserna. Ladda gärna ner SportAdmin Medlemsapp för enkel hantering. 
Där kan ni bl a:
- Svara på kallelser (underlättar väldigt mycket för oss tränare så glöm ej!)
- Se kalender och aktiviteter
- Läsa de senaste nyheterna
- Hitta kontaktinformation
 
Våra träningstider ändras ett par gånger per år. Ändringarna sker en gång på våren och en gång på hösten och hör samman med när gräsplanerna blir och slutar vara spelbara. Dessutom kan inomhustider ge att vi behöver byta tid ytterligare en gång. 
 
Vi söker alltid efter ledare och hjälptränare. Ta kontakt med oss om du vill hjälpa till. Det kan vara i form av tränare men det kan också vara i form av att bara vara en extra ledare/vuxen på träningen för att någon gång ibland hjälpa oss genomföra träningarna på bästa sätt. Ingen roll är för liten och all hjälp uppskattas!
 

Klicka på länken här nedan för att fylla i anmälan:

http://www.akarpsif.se/form/?ID=159289

 

Länk till information om Åkarps IFs klubb- och träningskläder:

http://www.akarpsif.se/start/?ID=168902 

 

Välkommen! 
 
/Ledarna för P/F-15
 
 
Viktigt
Samarbetspartners