OBS - Det blir träning imorgon (17 aug)
2017-08-16 11:03
Miss i kommunikationen. Det kom precis ut ett meddelande att morgondagens träning är inställd VILKET ÄR FEL! Det visar sig att en av oss kan imorgon ändå så vi kör som vanligt!

Om någon hann läsa det meddelandet framgick det dock att ju fler tränare vi är, desto mindre är risken för inställda träningar. Som vi skrev: Vi är väldigt tacksamma om fler föräldrar är intresserade av att ställa upp. De som är intresserade behöver inte vara med varje gång utan det är såklart helt ok att bara hjälpa till när ni har möjlighet, kanske när ni ändå är med vid sidan av planen. Snacka bara med någon av oss ordinarie tränare!
Träningen börjar igen
2017-08-06 22:06
Hoppas att alla har haft en skön sommar och är sugna på fotboll igen!

Vi börjar träna igen nästa vecka (10 augusti), utomhus på IP i Åkarp! Tills vi meddelar något annat sker träningen på torsdagar klockan 18-19. Om ni inte tränat fotboll tidigare är det bara att dyka upp på en träning. Alla pojkar födda 2011 är välkomna!
Uppdelning av laget i p11 och p12
2017-06-22 13:09
Efter sommaruppehållet kommer vi, precis som ÅIF brukar göra, dela upp laget där de äldsta (i vårt fall de födda 2011) kommer bilda ett eget lag och de yngre (födda 2012) kommer bilda ett eget lag. Ungefär hälften av tränarna kommer tillhöra p11 och resten p12. Vi vill tacka för det senaste året med era barn och kommer samarbeta även i framtiden och hjälpa till över laggränserna vid behov. Uppdelningen kommer synas även här på websidan framöver då p12 får en egen lagsida. Ha en riktigt skön sommar!
Sista träningen innan sommaruppehåll
2017-06-10 16:42
Torsdagen den 15e juni är sista träningen innan sommaruppehållet. Vi försöker köra match mellan föräldrarna och barnen så de föräldrar som vill vara med bör ta med sig träningskläder. Välkomna!

Träningen sätter igång igen när skolan har börjat. Mer information kommer angående detta längre fram!
1 juni = sista anmälningsdag fotbollsskolan!
2017-05-29 17:35
Glöm inte bort att anmäla om ni är intresserade!

Årets fotbollsskola går av stapeln vecka 26. För mer info och anmälan, klicka
NYA TRÄNINGSTIDER
2017-04-12 10:31
Nu är det klart med nya träningstider för våren och sommaren!

Från och med torsdagen den 20e april tränar vi på torsdagar kl 18-19 på konstgräset, alltså en timme senare än tidigare. Välkomna!