Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F07/08!
Vi är ett gäng glada flickor födda 07/08 som tränar måndagar och onsdagar 17:00-18:00 på Åkarps IP. Är man intresserad av att prova på lite rolig fotboll så är ni hjärtligt välkomna ner till oss. Kontakta antingen Malin, lagledare eller Ronja, tränare för mer information. Välkommen! 
Straffräddning by Elin
2019-08-13 19:08
Sista matchen i Kronoborgscup i Helsingör avslutas med en rysare!!

Vilken räddnig av Elin!!

Tack för härliga dagar / Ledarna
F 07/08 gjorde avtryck i Helsingör!
2019-08-11 19:14

I fredags åkte flickor 07/08 till Helsingör för att spela turnering. Och vilket avtryck dom gjorde! Ni har verkligen visat upp Åkarps IF på det bästa sättet! 

 

Ledarstaben säger följande angående helgen i korthet:

 

Under lördagen hade vi en seg start med mycket nervositet. Stundtals spelade vi fint men det fanns saker att jobba med. Vädret var inte heller på vår sida då vi fick spela i ösregn. Söndagens fotboll var sjukt fin av åkarps if f07/08. Tjejerna visade en jättefin kämparglöd och laganda vilket resulterade i två välförtjänta vinster. Både tjejerna och ledarna är jättenöjda och tacksamma. Också rikta ett stort tack till alla föräldrar som kom och peppade tjejerna. Framåt!!!! ❤️🖤

 

Stort grattis alla spelare, ledare och föräldrar till en väldigt bra genomförd turnering. 

Bråhögscupen 5/1-18
2018-01-16 20:49
Fredagen den 5/1-18 spelade vi inomhuscup i Staffanstorp. Vi mötte tuffa motstånd men vi stod upp för vem vi är och vad vi vill med fotbollen. Det resulterade i två vinster, en oavgjord och en förlust. Spelarna och inte minst ledarna var otroligt stolta över resultaten och kämparglöden ifrån alla spelare. 

Jag är mer än nöjd över vad varje spelare lyckades framföra den eftermiddagen/kvällen. Det är kul, både för spelarna men också för föräldrarna och ledarna att få ha sådana dagar fyllda med fotboll. Att vi dessutom lyckades så bra gör det ännu roligare men också ger det oss en otrolig energi. Energi att fortsätta våga, kämpa, lyckas och tro på oss själva. Jag är jättenöjd. - Ronja Swärdh, tränare. 
 
Viktigt
Samarbetspartners