Förlust i sista matchen
2019-09-29 19:27
Åkarp IF - BK Höllviken 1-2

Inför säsongens sista match mot Höllviken så fanns det en liten chans att nå ett kval. Den chansen sa vi att vi skulle försöka hänga kvar vid.
1:a halvlek är riktigt bra o disciplinerad av oss. Victor räddar oss i inledningen på en fast situation, men resten av halvleken är i princip prickfri.
1-0 kommer i 29:e minuten då Lukas kommer loss och rundar mv innan han slår in ledningsbollen.
Vi är nöjda i paus även om vi borde gjort fler mål.
2:a halvlek är huvudena inte med. Min gissning är att spelarna får info om att Lilla Torg ledde med 2-0 i paus och därmed var kvalchansen borta. Höllviken får till 2 fina anfall inom loppet av 2 minuter och plötsligt är ställningen 1-2. Kan inte påstå att vi sen är nära att kvittera deras ledning.

Vill avslutningsvis gratulera föreningen BK Höllviken till att man förnyade sin div 4 status.

Vill också säga att nu startar Åkarp IF för att få en ordentlig säsong 2020. Spelartruppen är fantastisk och jobba med och hjärtat för föreningen finns alltid där!