SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkarps Idrottsförening
F-09-10

Uppåkra IF
vs
Åkarps Idrottsförening
Uppåkra IFvsÅkarps Idrottsförening

  INFORMATION

Matchstart:tis 16 oktober, 17:30
Plats:Multicourten vid hjärupslundsskolan
Samling: Hjärupslundsskolan
Aktivitetsinfo: Hej!

Vi har fått inbjudan av Uppåkra IF att spela match på ett som vi tror givande sätt i Hjärup.

Vi behöver 12 st spelsugna tjejer. De som inte spelar match på måndag har förtur samt att vi går efter träningsnärvaro.

Skickar med mailet vi fick från uppåkra:

Hej!

Uppåkra IF F09 har vid några tillfällen under året spelat på multiplanen vid Hjäruplundsskolan i Hjärup. Multiplanen har sarg och belysning. Det blir ett snabbt spel som främjar teknisk fotboll. Våra tjejer tycker det är galet kul att spela där.

Vi tänker utnyttja vår träningstid på tisdag (2018-10-16, 17.45-19.00) till att spela på multiplanen. Vi undrar om ni vill komma och spela mot oss. Förslagsvis två lag från er och tre lag från oss. Ca 6 spelare per lag och ca 5 minuters matcher. Era lag spelar varannan match, våra lag spelar var tredje match. Fortsätter så till kl. 19.00.

När vi spelat tidigare har vi delat in i jämna lag samt utsett en lagkapten i varje lag. Tanken är att lagen själva ska bestämma hur hur de vill spela. Lagkaptenen håller ihop laget och ser till att alla får spela lika mycket. Efter varje match sker en utvärdering av vad som varit bra och laget bestämmer hur de ska spela i nästa match. Ledare är med som stöd och rådgivning. Resten sköter tjejerna själva. Vi tror detta är utvecklande och ger möjlighet att se hur olika tankar fungerar i praktiken.

En liten brasklapp bara - multiplanen går inte att boka. Vi vet att det förekommer annan verksamhet (cirkelträning, etc), men om det dyker upp 25 tjejer i matchkläder brukar det gå bra ändå. :)

Omklädningsrum och toaletter saknas. Spel sker med vanliga gymnastikskor.

Sugna? Tacksam för snabbt svar!

mvh / Fredrik, UIF F09

Vi tycker att detta låter jätteskoj! Hoppas att vi får ihop några spelsugna tjejer!!

/ tränarna

<< Tillbaka

 
 
 
Viktigt
Samarbetspartners